Чемпіонат світу-2022: як купити квитки на матчі та скільки вони коштуватимуть

Наступна світова першість в елітному дивізіоні пройде з 13 до 29 травня 2022 року, а прийматиме її Фінляндія в містах Гельсінкі та Тампере.

Офіційний сайт Міжнародної федерації хокею (IIHF) вже опублікував склад груп на майбутній чемпіонат світу-2022, який пройде у Фінляндії в містах Гельсінкі і Тампере. Так, вони були сформовані за чинним світовим рейтингом.

Група А (Гельсінкі): Канада, Росія, Німеччина, Швейцарія, Словаччина, Данія, Казахстан, Італія.

Група В (Тампере): Фінляндія, США, Чехія, Швеція, Латвія, Норвегія, Білорусь, Великобританія.

До слова, так як за підсумками ЧС-2021 ніхто не вилетів і не піднявся в класі, то склад команд залишився тим же, однак склад груп змінився.

Старт продажу квитків на весь ігровий день для групи в Гельсінкі запланували на 2 вересня. Для групи в Тампере право на купівлю денних квитків визначать у розіграші, який пройде теж 2 вересня. Тікети на окремі ігри надійдуть у продаж у лютому 2022 року.

Окрім того, уже стартував продаж квитків категорії VIP. На матчі збірної Фінляндії на попередньому етапі ціна перепусток стартує від 550 євро, на півфінал – від 790 євро, фінал і матч за бронзу – від 1 290 євро.

При цьому є опція дивитися матчі в ресторані «Miracle Game», який знаходиться на стадіоні в Тампере – там ціна на матч фінів на попередньому етапі починається з 2200 євро, а подивитися фінал може коштувати і всі 5160 євро.

Нагадаємо, що в цьому році чемпіоном світу стала збірна Канади, що у фіналі обіграла в овертаймі Фінляндію – 3:2.


Вас може зацікавити