Будівництво льодових арен в Одесі

В понеділок, 20 вересня Президент Федерації хокею України Георгій Зубко зустрівся з головою Одеської обласної державної адміністрації Гриневецьким Сергієм щодо будівництва льодових арен в місті Одеса в рамках програми Президента України «Велике будівництво».

Під час зустрічі було обговорено будівництво великої льодової арени в місті. Одеса входить в топ-5 великих міст України, в яких планується побудова великих льодових палаців (3000 глядацьких місць). Також, місцева влада готує відповідну земельну ділянку під зведення малої льодової арени, як першочергової. Важливо, що до моменту запуску функціонування льодових арен, в Одесі буде створено хокейну дитячо-юнацьку спортивну школу.

 

 

 

«Таке місто, як Одеса мусить мати повноцінну спортивну інфраструктуру. Я радий, що місцеве керівництво підтримує розвиток хокею в місті. Сергій Рафаїлович — людина спорту, президент Oдеськoї oбласнoї федерації гандболу, тому ми чудово порозумілись», — прокоментував Георгій Зубко.

Нагадаємо, що в рамках програми Президента України «Велике будівництво» по всій Україні буде збудовано 19 льодових арен.


Вас може зацікавити