БСФК підсилив склад воротарем збірної України

28-річний голкіпер збірної України Олег Петров став гравцем команди Броварського спортивно-фахового коледжу. Про перехід у колектив із Київщини з «Харківських Берсерок» Олег домовився буквально напередодні виїзду команди на черговий матч БСФК в чемпіонаті України в Херсон і, не виключено, зможе дебютувати за БСФК вже сьогодні. Гра «Дніпро» – БСФК стартує на арені «Фаворит» о 18:30.

Олег Петров – вихованець новосибірського хокею. Кар’єру він у 2010 році розпочинав у Молодіжній хокейній лізі РФ, у складі «Сибірських Снайперів», а в 2012-му опинився в системі клубу Континентальної хокейної ліги «Трактор» з Челябінська. Правда, за першу команду Петров не провів жодного матчу, натомість відіграв два сезони за челябінських «Білих Ведмедів» у МХЛ.

У 2015-му Олег зіграв п’ять матчів у клубі вищої ліги «Аріада» з Волжська. Проте потім Петров випав з обойми більше, ніж на рік і відновив кар’єру лише в 2016 році, перейшовши до лав київських «Дженералз». Сезон-2016/2017 Олег завершив у складі «Кременчука», допоміг команді здобути срібло, а наступний ігровий рік знову пропустив.

Повернувся в хокей Петров влітку 2018-го і нарешті заграв повноцінно в складі херсонського «Дніпра». З «щуками» Олег вигравав срібло і бронзу національного чемпіонату, одружився в 2020 році зі співачкою Сонею Кей, яка є племінницею легенди совєцької естради Софії Ротару і отримав український паспорт. Того ж року Олег дебютував у складі збірної України, за яку станом на сьогодні провів сім матчів.

Сезон-2021/2022 Петров розпочинав у складі новоствореного харківського «Рулава Одда» (нині – «Харківські Берсерки»). Олег проявив себе в команді Ігоря Шаманського найліпшим чином, повернувши собі місце в складі національної збірної. Тепер Петров перегорнув нову сторінку спортивної біографії і дебютує за БСФК.

Зауважимо, що для тренера броварчан Олександра Бобкіна це поповнення є вельми своєчасним, оскільки в лазареті команди продовжує перебувати голкіпер Семен Майко, котрий за станом здоров’я пропустив зокрема Кубок України.


Вас може зацікавити