«Білий Барс» здобув першу за п’ять ігор перемогу, здолавши «Дніпро»

31 січня в Білій Церкві 30-й тур регулярного чемпіонату України з хокею з шайбою матч продовжили «Білий Барс» і «Дніпро».

Перший період команди хоч і почали активно, але прошити голкіперів за стартові 20 хвилин зустрічі так і не вдалося. Опоненти грали на зустрічних курсах, обмінюючись хорошими гольовими моментами, але Кучер і Петров не дозволили спалахнути червоній лампочці за своїми воротами.

Другий ігровий відрізок вийшов результативнішим, ніж перший, проте, закидати команди почали тільки на екваторі двадцятихвилинки. Спочатку гольовим дублем вистрілив Чернишенко. А вже через 11 секунд Бородай відквитав одну шайбу. Так, на другу перерву колективи пішли за мінімальної переваги «Дніпра».

На третій період білоцерківці вийшли з мотивацією зрівняти рахунок і в другій половині двадцятихвилинки їх активні атаки дали свій результат – спочатку Ядловський потужним кидком від синьої лінії відправив шайбу в ворота Петрова і зрівняв цифри на табло, а потім Благий вперше в матчі вивів білоцерківців вперед.

Під кінець періоду «Дніпро» змінив голкіпера на шостого польового гравця, але і це не допомогло їм зрівняти рахунок і перевести матч в овертайм. Шайба Благого стала переможною для «Білого Барса», що означало першу перемогу білоцерківців над херсонським клубом у цьому сезоні.


«Білий Барс» – «Дніпро» 3:2 (0:0, 1:2, 2:0)

Шайби: 0:1 Чернишенко (Воробйов), 35:18; 0:2 Чернишенко (Каракулько), 38:21; 1:2 Бородай (Ружніков), 38:31; 2:2Ядловський (Ружніков), 47:41; 3:2 Благий (Бабинець, Даниленко), 55:18;

«Білий Барс»: Кучер (Безхлібний); Грицюк – Гребеник (А), Логач – Портной, Сушков – Ядловський (А), Собко – Будько; Благой (К) – Даниленко – Бабинець, Удовиченко – Ружніков – Бородай, Брага – Качан – Пойманов, Грабовецький – Лєсников.

«Дніпро»Петров (Хомутов); Декало – Сірченко, Білоусов – Ратушний, Афанасьєв (К) – Матусевич, Дурдиєв – Гуляєв; Янішевський (А) – Гасніков (А) – Галєєв, Каракулько– Крисанов – Швецов, Чернишенко – Воробйов – Целогородцев, Панасенко – Борисов – Ніконов. 

Джерелоuhl.ua


Вас може зацікавити