“Білий Барс” вириває перемогу у “Донбасу”

Команди розпочали гру з атак воріт одна одної. Відразу ігрова ініціатива була дещо більшою у «Донбасу», але в закинуті шайби це не вилилося. До того ж Ілля Коренчук не реалізував штрафний кидок у середині першого періоду. Тільки за 24 секунди до кінця першої 20-хвилинки гості зуміли відкрити рахунок.

«Барси» не збиралися складати зброю і зрівняли рахунок. Але за 50 секунд до кінця другої двадцятихвилинки знов пропустили шайбу. У третьому періоді господарі знов приклали максимум зусиль для того, щоб зрівняти рахунок. І це їм вдалося! Гра перейшла в овертайм і на другій хвилині додаткового часу Владислав Куцевич закинув переможну шайбу!

«Білий Барс» здобуває два важливих очка, а хокеїсти відправляються на міжнародну паузу до складу збірних команд.

«Білий Барс» – «Донбас» – 3: 2 (ОТ) (0: 1, 1: 1, 1:0, 1:0)

Шайби: 0:1 Бєлухін (Матерухін, Коренчук, 19:38 – більш.). 1:1 Куцевич (Бородай, Васильєв, 25:40). 1:2 Матерухін (Карпенко, Яковлєв, 39:09). 2:2 Бабинець (Куцевич, 50:28 – більш. 5х3). 3:2 Куцевич (Шиманський, 33:58).

На 15:36 Ілля Коренчук не реалізував штрафний кидок.

 «Білий Барс»: Кучер (Скороход). Алексюк (А) – Логач, Ядловський – Васильєв, Таран (А) – Грицюк. Благий – Сімчук – Бабинець, Шиманський – Куцевич (К) – Бородай, Панченко – Зозовський – Середницький, Лесніков.

«Донбас»: Дьяченко (Качула). Яковлев – Жовнір, Ігнатенко – Пангелов-Юлдашев, Сильницький – Романенко, Макарицький – Григорьєв; Лялька (А) – Захаров (К) – Нікіфоров, Матерухін – Бєлухін – Коренчук (А), Шишлянніков – Карпенко – Рибчик, Разумов – Мазур – Мостовий.

Джерело: hc-bbars.com.ua


Вас може зацікавити