«Білий Барс» вдома вириває перемогу в «Крижаних Вовків»

У першому періоді господарі арени взяли ініціативу в свої руки і розпочали осаду воріт Максима Дуве. Але він добре справлявся зі своїми обов’язками, та не дозволив барсам розпечатати свої ворота у першому періоді. І навпаки, коли не закидаєш ти, то закидають тобі – під кінець періоду барси пропустили атаку і Микола Дворник відкрив рахунок у матчі.

На початку другого періоду барси продовжили атакувати і це принесло їм результат – Артем Грабовецький на 23 хвилині зрівняв рахунок. До речі, відмітимо, що молодий захисник «Білого Барсу» закинув свою першу шайбу у дорослому чемпіонаті!

Надалі малюнок гри не змінився, але шайба вперто не йшла у ворота вовків, і таким чином другий період закінчився з нічийним рахунком – 1:1.

Початок третьої двадцятихвилинки також розпочався атаками барсів. І, нарешті на 45 хвилині Ігор Шаманський закинув другу шайбу у ворота суперника.

В останні дві хвилини гості зняли воротаря, та спробували зрівняти рахунок, але «Білий Барс» вистояв і записав другу перемогу на свій рахунок в чемпіонаті України.

«Білий Барс» – «Крижані Вовки» 2:1 (0:1, 1:0, 1:0)

Шайби: 0:1 Дворник (Колядинський, Курпіч, 18:42). 1:1 Грабовецький (Ружніков, 22:10). 2:1 Шаманський (Бабинець, Алексюк, 22:10).

«Білий Барс»: Кучер (Пеленський). Ядловський – Васильєв, Гребеник – Алексюк (А), Таран (А) – Грицюк, Собко – Петрошенко. Куцевич (К) – Шаманський – Бабинець, Шиманський – Качан – Середницький, Лесніков – Ружніков – Бородай, Грабовецький – Симчук – Зозовський.

«Крижані Вовки»: Дуве (Романов). Воронін (А) – Лісін, Курпіч – Тонковид, Федосов – Сисак, Фроленко – Четиркін. Удовиченко – Чуйков – Воробйов, Колядинський – Дворник (К) – Рудгорд, Шабанов – Маландін – Мікульчик, Овчинников – Андрющенко – Луценко.



Вас може зацікавити