“Білий Барс” вдома програє “Дніпру”

19 жовтня у Білій Церкві «Білий Барс» приймав «Дніпро». У нинішньому сезоні чемпіонату України команди зустрічалися вже двічі і херсонцям вдавалося обіграти білоцерківців з відривом в одну шайбу.

Третій поєдинок не став винятком і перетворився на справжній хокейний трилер.

У першому періоді обидві команди активно грали, але гостріше і небезпечніше виглядали господарі майданчика. І якби не надійна гра воротаря херсонців Олега Петрова, то як мінімум одна шайба могла б побувати в його воротах.

Те, що не вдалося «барсам» на початку матчу, у них вийшло в першій п’ятихвилинці другого періоду. Спочатку Назар Ружніков, а потім і Владислав Куцевич вивели білоцерківців вперед – 2:0.

Втримати перевагу господарям не вдалося – другий період закінчився з нічийним рахунком – 3:3.

У середині третьої двадцятихвилинки “барси” пропустили шайбу, а у фіналі гри за хвилину до кінця – зняли воротаря і пропустили останню п’яту шайбу у свої ворота.

«Білий Барс» – «Дніпро» – 3: 5 (0: 0, 3: 3, 0: 2)

ХК «Білий Барс»: Кучер (Пеленський), Алексюк (А) – Логач, Ядловський – Васильєв, Таран (А) – Грицюк, Бойко, Гребеник – Ромахін, Куцевич (К) – Качан – Бабинець, Шиманський – Шаманський – Середницький, Лєсніков – Ружніков – Панченко, Сімчук – Зозовський – Бородай.

ХК «Дніпро»: Петров (Гурко), Дорофєєв – Декало, Бєлоусов (А) – Пугачов, Матусевич – Афанасьєв, Сірченко – Шулешов, Каракулько – Шибаєв – Ліпсбергс, Василенков – Чернишенко (А) – Янішевський, Луговий – Зик, Тимченко – Ромащенко – Брага.

Шайби: 1:0 Ружніков (Бабинець, Алексюк, 22:36). 2:0 Куцевич (Качан, Бабинець, 23:29). 2:1 Каракулько (Шибаєв, 27:26). 3:1 Качан (Куцевич, Бабинець, 32:34 – більш.). 3:2 Каракулько (Ліпсбергс, Шибаєв, 33:32). 3:3 Каракулько (Шибаєв, Дорофєєв, 39:13). 3:4 Каракулько (Дорофєєв, Шибаєв, 46:43). 3:5 Каракулько (Шибаєв, Дорофєєв, 58:56 – порожні ворота).


Вас може зацікавити