«Білий Барс» в овертаймі програє «Кременчуку»

У першій 20-хвилинці обидві команди продемонстрували бойовий хокей.

Досить багато було моментів біля воріт обох суперників, але прекрасно зіграли голкіпери. Також варто відзначити, що команди обійшлися без вилучень в цьому періоді.

У другому періоді команди видали дуже цікавий і видовищний хокей! Хокеїсти віддавалися на повну, не шкодуючи ні себе, ні уболівальників. Незважаючи на те, що сьогодні середа і робочий день, підтримка на арені в Білій Церкві була дуже хорошою, трибуни гнали свою команду в атаку. І “барси” таки зуміли відкрити рахунок (Благий). Але невдовзі гості його зрівняли (Орлов). Після цього через дві хвилини “білоцерківці” знов вийшли вперед (Куцевич). І знов гостям вдалось відігратися (Орлов).

Вже на третій хвилині третього періоду гості заробили право на штрафний кидок. Але Олексій Ворона не скористався нагодою закинути шайбу. А от його партнер по команді через три секунди після цього не втратив свого шансу (Кисельов) і вивів містян вперед. Ще через п’ять хвилин «Кременчук» збільшив свою перевагу до двох шайб. Але барси не прийняли такого результату і зусиллями спочатку Сергія Бабинця, а за хвилину до кінця періоду перевели гру в овертайм.

Але господарям не вистачило зусиль, щоб вирвати перемогу. Гості зуміли закинути шайбу на 58 секунді додаткового часу (Кисельов).

«Білий Барс» – «Кременчук» – 4: 5 (ОТ) (0: 0, 2: 2, 2:2, 0:1)

Шайби: 1:0 Благий (Бабинець, Куцевич, 24:20). 1: 1 Орлов (Кисельов, Бабрусєв, 30:15). 2: 1 Куцевич (Шиманський, Лєсніков, 32:03). 2:2 Орлов (Савченко, Толстушко, 33:58). 2:3 Кисельов (Орлов, Сєранов, 42:43). 2:4 Бабрусєв (Свіщев, 48:39). 3:4 Бабинець (Бородай, Алексюк, 56:43). 4:4 Таран (Шиманський, Панченко, 56:43).4:5 Кисельов (Гриценко, Бабрусєв, 60:58).

На 42:40 Олексій Ворона не реалізував штрафний кидок.

ХК «Білий Барс»: Кучер (Пеленський). Алексюк (А) – Логач, Ядловський – Васильєв, Гребеник – Таран (А), Грицюк – Лесніков. Благий – Сімчук – Бабинець, Шиманський – Куцевич (К) – Бородай, Панченко – Качан – Середницький, Грабовецький – Зозовський – Ромахін.

ХК «Кременчук»: Новицький (Гордюшин). Бабрусєв – Сультєєв, Хрішпенц – Александров, Толстушко – Грицьких, Боєвих – Роганов. Орлов – Сєранов – Кисельов (К), Созонов – Григорян – Бондарук, Савченко – Гриценко (А) – Ворона, Поліщук – Свіщев – Варава.

Джерело: hc-bbars.com.ua


Вас може зацікавити