“Білий Барс” всуху програє “Кременчуку”

Сьогодні, 16 листопада, в рамках 16-го туру чемпіонату України серед чоловіків в Кременчуці зустрілися місцевий «Кременчук» та білоцерківський «Білий Барс».

Матч кременчужани почали з закинутої шайби в меншості від Єгора Серанова. І хоч “Барси” дуже активно провели першу двадцятихвилинку, попутно атакуючи ворота В’ячеслава Новицького, однак до кінця періоду пропустили ще раз – другою шайбою в матчі відзначився Олександр Боєвих.

У другій двадцятихвилинці ворота обох голкіперів залишилися сухими і жоден з клубів не зміг змінити рахунок на табло. Не дивлячись на це, команди провели період на швидкостях і з великою кількістю небезпечних гольових моментів, проте, положення рятували грамотна робота в захисті і хороша гра воротарів.

У заключному відрізку зустрічі гравці “Кременчука” впевнено вирішили збільшити свою перевагу, повністю заволодівши ситуацією на майданчику. Таким чином, до кінця третього періоду в воротах Кирила Кучера по разу відзначилися Олександр Пукс і Дмитро Созонов, остаточно знявши питання про переможця матчу.

Підсумок матчу 4:0 на користь кременчужан, шатаут на рахунку В’ячеслава Новицького.

«Кременчук» – «Білий Барс» 4: 0 (2: 0, 0: 0, 2: 0)

Шайби: 1:0 Серанов (Кисельов, – менш.), 2:29; 2:0 Боєвих (Орлов, Пукс), 12:39; 3:0 Пукс (Боєвих), 49:04; 4:0 Созонов (Пукс), 54:48.

ХК «Кременчук»: Новицький (Гордюшин); Бабрусьов – Григорян, Пукс (А) – Гриценко (А), Свіщев – Роганов, Ворона – Хрішпенц; Бондарук – Серанов – Кисельов (К), Созонов – Савченко – Чердак, Орлов – Боєвих – Грицьких, Толстушко, Александров.

ХК «Білий Барс»: Кучер (Скороход); Алексюк (А) – Логач, Ядловський – Васильєв, Таран (А) – Грицюк; Благой – Ружніков – Бабинець, Шиманський – Куцевич (К) – Бородай, Панченко – Качан – Лєсніков, Зозовський.

Джерело: uhl.ua


Вас може зацікавити