«Білий Барс» поступився «Краматорську» вдруге за вікенд

14 лютого відбувся перенесений поєдинок 2-го туру регулярного чемпіонату УХЛ, у якому «Білий Барс» приймав «Краматорськ». 

Стартові хвилини першого періоду залишилися за білоцерківцями, які завдяки точному кидку Бабинця швидко змінили нулі на табло. Пропущена шайба розлютила підопічних Мікульчика, і вже через дві хвилини Сурсов закинув в меншості. Після цього гра трохи вирівнялася, а команди по черзі обмінювалися небезпечними кидками. Однак уже в середині першого періоду у воротах Кучера опинилась друга шайба – Золотухін вивів «Краматорськ» вперед. За кілька хвилин до кінця ігрового відрізку підопічні Буценка були близькі до того, щоб зрівняти рахунок, але Бабинець влучив у штангу. 

Друга 20-хвилинка розпочалася з булліта у ворота білоцерківців – Бородай порушив правила. Реалізовувати штрафний кидок взявся Грінь, хокеїст впевнено переграв голкіпера і запалив на табло 3:1. «Білий Барс» кинувся скорочувати відставання. І одна з атак білоцерківців завершилася взяттям воріт – Грабовецький «прошив» Короваева. Господарі не стали зменшувати темп, і ще до кінця періоду кілька разів потурбували володіння краматорчан. 

У третьому періоді «Барси» відчули, що зможуть зрівняти рахунок, і у них це вийшло – Благой відновив паритет у матчі. До кінця ігрового відрізка команди обмінювалися небезпечними кидками, але переграти голкіперів хокеїстам так і не вийшло. Сирена зафіксувала рахунок 3:3 за підсумками основного часу. 

В овертаймі перший же небезпечний кидок підопічних Мікульчика завершився взяттям воріт. Перемогу «Краматорську» приніс Мальцев – 4:3. 

Зазначимо, що передній матч білоцерківців і краматорців, що відбувся 13 лютого, так само завершився звитягою «Краматорська».


«Білий Барс» – «Краматорськ» 3:4 (1:2, 1:1, 1:0, 0:1)

Шайби: 1:0 Бабинець (Даниленко, Сушков), 3:52; 1:1 Сурсов (Столяренко, Ципнятов, менш.), 6:13; 1:2 Жвачкін (Золотухін), 12:54; 1:3 Грінь ШБ, 24:17; 2:3 Грабовецький, 30:08; 3:3 Благой (Даниленко, Бабинець), 41:52; 3:4 Мальцев (Золотухін), 62:31.

Джерело: uhl.ua


Вас може зацікавити