«Білий Барс» – «Маріуполь», «Донбас» – «Сокіл». Коментарі тренерів після матчів

У межах четвертого туру чемпіонату України «Білий Барс» уперше в сезоні здобув перемогу, обігравши вдома «Маріуполь» (2:1). А «Донбас» виявився сильнішим за столичний «Сокіл» (4:2) на домашній арені. До вашої уваги коментарі головних тренерів, що оцінили виступ підопічних.

Костянтин Буценко: «У першу чергу, було важко відновитися після поразки в Дружківці психологічно.

Тренерському штабу також довелося потрудитися, щоб вибрати правильну підготовку і тактичні дії на гру з «Маріуполем», яка була в цьому новому сезоні першою на домашній арені в Білій Церкві. Ба більше, нам протистояв дуже складний суперник, на чолі з відомим тренером, який багато років керував національною збірною командою України і київським «Соколом». Він також відомий своїми тактичними схемами гри. Тому нам було дуже складно готуватися.

Але навіть при тому, що гра проводилася без глядачів, ми відчували підтримку всіх наших уболівальників, яких ми дуже любимо і поважаємо. Ми сподівалися, що перша домашня гра стане справжнім подарунком для шанувальників хокею, для всіх жителів Білої Церкви.

Ще раз підкреслю, що суперник був дуже серйозний, з досвідченим тренером, майстрами-гравцями. Команда «Маріуполь» дуже добре підготовлена, укомплектована. Помітно, що вони на високому рівні провели передсезонні збори. Вони грали дуже добре, але наші «барси» зуміли показати ще кращу гру. І ті, хто більш відчайдушно, хто з душею і серцем підходить до гри і віддає всі сили для перемоги, той цю звитягу здобуває в радісних почуттях. Тому вітаю всіх уболівальників, всю команду з перемогою. Хлопці не просто герої, вони – молодці».   

Олександр Сеуканд: «Оцінюю гру як дуже погану. Я винен, що не зміг знайти слів, аби мобілізувати команду на 100%. «Барси» – молоді хлопці, вони пристрасні й б’ються до кінця. Вони повністю заслужили цю перемогу».

Джерело: сайт ХК «Білий Барс» 

Ігор Чибирєв: «Перший період зіграли добре. Створили багато небезпечних моментів, проводили голи. Однак трапилась та сама ситуація – вийшли на другий період, і вже закинули нам. Було важко. Але хлопці – молодці, витримали, оформили ще один гол, виграли матч».

Олег Шафаренко: «Думаю, що зіграли непогано. Допустили кілька помилок на початку гри. З 0:3 почали. Було важко, але все одно я задоволений хлопцями. Вийшов хороший хокей. Якщо говорити про старт сезону, то думаю, що в нас міцна четвірка. Будем старатись і працювати. У принципі, рухаємось у правильному напрямку».

Джерелоuhl.ua


Вас може зацікавити