“Білий Барс” поступається “Дніпру” в серії булітів

У першому періоді вболівальники побачили рівну гру команд з обох сторін. За грубу помилку в захисті гості з Херсону покарали господарів. На шостій хвилині рахунок відкрив Кирило Білоусов. Після цього команди створили приблизно рівну кількість гострих моментів у воріт один одного.

У другому періоді обидві команди продемонстрували дуже захоплюючу гру, яка проходила на зустрічних атаках. Напруження не відпускало глядачів до перерви. На 25 хвилині Артем Шиманський реалізував чисельну більшість для господарів майданчику. А на 29 хвилині Назар Ружніков зумів правильно завершити свій вихід на побачення з воротарем.

УУ третьому періоді “барси” трохи підсіли та дозволили дніпрянам у середині періоду зрівняти рахунок (Василенков). Під кінець основного часу команди обмінялися порушеннями, тим самим піднявши інтригу для вболівальників.

Додатковий час “барси” розпочали в більшості. Але не зуміли її реалізувати. Навіть за півтори хвилини до кінця овертайму господарі залишилися в меншості. При цьому вони зуміли вистояти, і результат гри визначився в серії післяматчевих кидків, в якій точнішими виявилися гості з Херсону.

 «Білий Барс» – «Дніпро» 2:3 (Б) (0:1, 2:1, 0:1, 0:0, 0:1)

Шайби: 0:1 Білоусов (Янишевський, Василенков, 05:31). 1:1 Шиманський (Середницький, Шаманський, 24:12 – більш.). 2:1 Ружніков (Логач, Середницький, 28:43). 2:2 Василенков (Янишевський, Білоусов, 51:46). 2:3 Брага (65:00 – переможний кидок).

Білий Барс: Кучер (Скороход). Алексюк (А) – Логач, Ядловський – Васильєв, Таран (А) – Грицюк, Бойко. Куцевич (К) – Качан – Бабинець, Шиманський – Шаманський – Середницький, Лесніков – Ружніков – Панченко, Фурсенко.

Дніпро: Петров (Гурко). Дорофєєв – Афанасьєв (К), Білоусов (А) – Пугачов, Декало – Шулешов, Сирченко – Матусевич; Каракулько – Шибаєв – Ліпсбергс, Василенков – Чернышенко (А) – Янишевський, Луговий – Ромащенко – Черемнов, Тимченко – Брага – Коваленко.



Вас може зацікавити