Басков повернувся до Харкова, а Катрич – до Херсона

Претенденти на місця у плей-оф УХЛ «Харківські Берсерки» та херсонське «Дніпро» створили «глибину складу» в останній день дозаявної кампанії в Українській хокейній лізі. Обидві команди наприкінці січня запросили під свої прапори відомих майстрів із досвідом виступів у національному чемпіонаті.

“Харківські Берсерки” посилили лінію атаки, повернувши до складу 28-річного російського нападника Алєксєя Баскова. Поточний сезон Басков розпочинав якраз у Харкові у команді зі старою назвою «Рулав Одд» (19 ігор, 5 шайб, 10 передач), але після нового року перейшов до табору херсонського «Дніпра», проте довго у стані «щук» не затримався ( 4 матчі, 2 шайби, 4 передачі).

Уродженець Прокоп’євська Басков розпочинав кар’єру в 2011 році в МХЛ у складі «Омських Яструбів» (3 сезони), після чого за вісім наступних років форвард змінив 10 команд у Росії, Білорусі, Румунії та Україні. Раніше у нашій лізі Басков захищав кольори київських «Дженералс» (18 ігор, 7 шайб, 14 передач), де в сезоні-2016/2017 перетинався з тоді ще чинним гравцем, а нині тренером харків’ян Ігорем Шаманським. У складі “Берсерків” новий-старий гравець виступатиме під номером “91”.

Водночас «Дніпро» повернув до своїх лав 37-річного українського захисника Кирила Катрича, який розпочинав поточний сезон якраз у Херсоні, але після 6 матчів (1 гол) з ряду причин розпрощався зі «щуками». Нагадаємо, під час своєї багатої кар’єри Катрич виступав за клуби мінорних ліг Північної Америки, Румунії, Естонії та семи колективів України. У складі трьох різних команд: київських «Сокола», «Компаньйона» та донецького «Донбасу» екс-захисник збірної України ставав чемпіоном національної першості. У складі «Дніпра» Катрич виступатиме під номером «4».


Вас може зацікавити