Аутсайдер чемпіонату БСФК налякав “Сокіл”

Видовищний матч у Броварах подарував глядачам не лише розсип шайб, овертайм та вишеньку на тортику – серію булітів, а й фантастичну розв’язку наприкінці третього періоду, коли “Сокіл” не лише відіграв дві шайби в рамках чергового матчу Української хокейної ліги, а й здолав опір БСФК у післяматчевій лотереї, здобувши вольову перемогу!

БСФК (Бровари) – «Сокіл» (Київ) – 4:5 Б (2:2, 1:0, 1:2, 0:0, 0:1)

Шайби: 0:1 – Німенко (Дан.Давидов), 05:21. 1:1Грабовецький (Бешаров, Лісіцін), 7:22. 1:2 – Алексєєв (Рубан, Кузьменко), 09:09. 2:2 – Гребеник (Бородай, Пасманік), 12:26. 3:2 – Ден.Давидов, 30:30. 4:2 Пасманік (Бешаров, Давидов,менш.), 47:00. 4:3 Смірнов, (Німенко, Андрющенко), 56:44. 4:4 Павленко (Благий, Алексєєв), 58:39. 4:5 –  Рубан вирішальний буліт, 65:00.

БСФК: Майко; Козловський – Ден.Давидов, Кисельов – Дахновський, Портной – Логач, Р.Бойко – Іщенко; Грабовецький – Бешаров – Лісіцин, Пасманік – Гребеник – Бородай, Алдамжаров – Панченко – Кривоножкін, Ревука – Б.Андрющенко – Койда. Тренер – Олександр Бобкін.

«Сокіл»: Славінскіс-Репє (56:16-56:44, 64:32); Мажуга – Алексєєв, Сушков – Рибалко, Лєтов – Герцик, Сисак; Єлісєєнко – Фадєєв – Ступак, Р.Благий – Смірнов – Павленко, Гончаренко – Німенко – Дан.Давидов, Рубан – Кузьменко – В.Андрущенко. Тренер – Олег Шафаренко.

Кидки:28(13+9+4+2+0) – 47 (13+14+17+2+1).
Штраф: 14 (2+4+6+2)6 (0+2+2+2).

15 лютого. Бровари. ТРЦ «Термінал»

“Нашатир” у вигляді 1:13 в останній особистій зустрічі цих команд виявився дуже дієвим для хокеїстів БСФК. Аутсайдер чемпіонату прийняв виклик «Сокола» у грі на зустрічних курсах, мінімізував кількість втрат шайби, підтягнув власну реалізацію та дав киянам серйозну відсіч. Більше того, броварчани були дуже близькі створити гучну сенсацію і обіграти беззаперечного лідера сезону за підсумками трьох періодів, але не дотерпіли наприкінці…

Інтрига у «перестрілці» трималася до останніх секунд, броварчани вели «+2» шайби за 3.16 до кінця, але не впоралися з тиском на свої ворота і здригнулися. Форварди «Сокола» Андрій Смірнов та Олександр Павленко перевели гру в овертайм, а вже контрольний «постріл» киянам вдався у серії післяматчевих булітів: на шайби Пасманіка та Панченка гості відповіли влучними кидками тих самих Павленка, Смірнова та Рубана. Зрозуміло, автором вирішальної шайби у складі переможців став той, кому і належить — найкращий бомбардир команди та всього чемпіонату УХЛ — Антон Рубан. Таким чином, форвард киян «презентував» у Броварах свій 22-й гол у чемпіонаті у 25-ти іграх!

«Якщо ви пам’ятаєте, чим завершився наш попередній матч із «Соколом», то самі здогадаєтеся: налаштовувати та «заводити» своїх підопічних не було потреби! Наприкінці нам елементарно не вистачило досвіду, а детальніші висновки можна буде робити завтра, після другої поспіль гри проти лідера УХЛ. Подивимося, як фантастично чи ні нам вдасться провести наступний поєдинок», – резюмував наставник БСФК Олександр Бобкін.

«Напевно, після успішного виступу у Палаці спорту наша команда не встигла належним чином “переключитися”, відчувався певний недонастрій, розслабленість, – коментує результат зустрічі головний тренер «Сокола» Олег Шафаренко. – Плюс команда суперника сьогодні грала «від ножа», прагнула перемогти, але їм трохи не вистачило… Ми ж, у свою чергу, «витягли» складний, нервовий матч, тому задоволені тим, що завоювали два очки».

Завтра, 16 лютого, команди проведуть повторну очну зустріч в рамках УХЛ у Броварах. Початок матчу – о 19.00.


Вас може зацікавити