«АТЕК» – «Дженералз»: передмова до матчу

12 лютого 2015 року відбудеться матч-відкриття ХХІІІ чемпіонату України з хокею. Зустріч відбудеться на майданчику спорткомплексу «АТЕК» у м. Києві.

«АТЕК» (м. Київ) – «Дженералз» (м. Київ)

12-13 лютого 2015 року

Спорткомплекс «АТЕК» (вул. Чистяківська, 20)

Початок обох матчів – 12:30

Інтернет-трансляція на сайті


ХХІІІ чемпіонат України з хокею розпочинається 12 лютого. За останні роки – це найпізніший старт змагання, але цьому є ряд об’єктивних причин. Хоча якщо зробити невеликий екскурс в історію, то виявиться, що в аж до початку 21 сторіччя національний чемпіонат проходив у форматі короткотермінового турніру.

Нинішній чемпіонат стартує зі столичного дербі: «АТЕК» – «Дженералз». Останні задекларували свої наміри виступати в національному чемпіонаті раніше за інші колективи. «АТЕК» же приєднався до числа учасників останнім. Більше того, до недавнього часу команда існувала під робочою назвою ХК «Київ».

Втім, не зважаючи на дещо скорочений час для селекційної роботи, «АТЕК» попрацював на трансферному ринку найплідніше з усіх команд-учасниць чемпіонату. І справа тут не лише у кількості гравців, а й у їх якості. Чимало виконавців команди Сергія Супруна мають серйозний досвід виступів на чемпіонатах світу. У складі «генералів» такими досягненнями може похизуватися лише Олександр Караульщук. Втім на користь гостей може зіграти краща підготовка до сезону та більша зіграність.

Слід сказати і кілька слід про арбітрів. Перший матч сезону довірено обслуговувати суддівській бригаді у складі рефері Олександра Говоруна та лайнсменів Артема Корепанова і Антона Перетятька. Повторний матч буде проходити під контролем Максима Урди та його помічників Владислава Мельничука і Олега Серебрякова.


Вас може зацікавити