Арена в Полтаві та будівництво в Горішніх Плавнях. Представники ФХУ провели робочу поїздку до Полтавської області

Виконавчий директор Федерації Олександра Слатвицька та державний тренер штатної команди національної збірної України Олександр Буткевич побували з робочим візитом на Полтавщині.

Зокрема, представники ФХУ зустрілись із очільницею Управління молоді та спорту Полтавської обласної державної адміністрації Мариною Трохименко. Пані Трохименко підкреслила, що в регіоні дуже зацікавлені розвитком усіх видів спорту, серед яких і хокей із шайбою. 

Так, у Полтаві вже була виділена земельна ділянка для зведення нової льодової арени,  а впродовж цього тижня заплановане завершення роботи над проектно-кошторисною документацією для майбутнього спортивного об’єкта. За попередньою інформацією, нова арена вміщуватиме близько 3000 глядачів.

В Управлінні молоді та спорту Полтавської ОДА зазначили, що дуже прагнуть тісної співпраці з національними федераціями, аби в майбутньому проводити міжнародні змагання на своїх аренах. У ФХУ підкреслили, що готові до сумісної роботи задля поліпшення рівня хокею на Полтавщині. Також під час зустрічі сторони обговорили стан будівництва нового об’єкта в Горішніх Плавнях.  

Наостанок нагадаємо, що саме на Полтавщині в ці дні збірна України U20 проводить навчально-тренувальні збори. Домашньою базою команди стала кременчуцька арена «Айсберг». 


Вас може зацікавити