Апеляційний комітет ФХУ вислухав представників клубів, які відкликали гравців зі збірної України

Апеляційний комітет Федерації хокею України 2 лютого провів засідання, на яке були заздалегідь запрошені представники команд-апелянтів, пов’язаних з відлученням гравців з лав національної збірної України у листопаді 2021 року. Сторони надали свої аргументи. Апеляційний комітет запросив додаткові матеріали. Справа потребує подальшого розгляду. 

Клубам надана можливість надати пояснення щодо цього інциденту до 8 лютого. Федерація зі свого боку надасть відповідний кошторис матеріальних витрат, який понесла ФХУ через такі дії клубів. 

Також Апеляційним комітетом ФХУ були взяті до розгляду апеляційні скарги, які надійшли на рішення про відсторонення і позбавлення права участі в офіційних змаганнях з хокею з шайбою всіх учасників і суб’єктів так званої «суперліги». 

Крім того, було відкрито провадження по окремій скарзі хокеїста Артура Оґанджаняна, який покинув хокейний клуб «Сокіл» Київ, маючи з ним чинний контракт, і почав виступати в неофіційній лізі, за що був дискваліфікований Дисциплінарним комітетом ФХУ на 12 місяців.


Вас може зацікавити