Анонс: Україна – Австрія

Сьогодні юніорська збірна команда України розпочинає свої виступи на юніорському чемпіонаті світу в Угорщині.

Першим суперником синьо-жовтих стане команда Автрії. Останні два сезони українці та австрійці у очних матчах показують результативний хокей (3:5 та 5:7 на користь Австрії). При цьому наші суперники зазвичай вдало проводять третій період матчу. Як же воно буде цього разу?

Чемпіонат світу серед юніорів, Дивізіон ІВ

Дата: 13 квітня 2014 року

Час початку матчу: 21:00

Головний арбітр: В. Наливайко (Білорусь)

Лайнсмени: П. Бедьо (Угорщина) та Д. Шоош (Угорщина)

Останні матчі: Угорщина – Україна – 4:3 ОТ (тов.); Австрія – Польща – 4:2 (тов.)

Стартовий поєдинок – це завжди випробування. Особливо, коли грати доводиться проти одного із головних фаворитів турніру.

Австрійці – збалансована, зібрана команда. Всі гравці мають серйозну ігрову практику як у юніорському чемпіонаті своєї країни, так і у клубах сусідньої Швейцарії. Проте лідером команди є Домінік Цвергер, який нинішнього сезону дебютував у клубі Західної хокейної ліги (WHL) «Споукейн Чіфс».

У грі нашої команди багато що буде залежати від дій перших двох ланок нападу: Бондаренко – Мазур – Тимченко та Лялька – Ворона – Радецький. Одним із визначальних стане також голкіперський фактор. Гру проти команди Дітера Верфрінга розпочне Сергій Писаренко. Воротар ХК «Кременчук» у деяких матчах нинішнього сезону заслуговував на найвищу оцінку. Хочеться, вірити, що цей поєдинок стане одним із таких матчів.

І наостанок хочеться сказати про фактор сенсації. В перших двох матчах чемпіонату було зафіксовано навіть не несподівані – сенсаційні результати. Аутсайдери пар не просто виграли у фаворитів, а розгромили їх вщент. Можливо історія повториться і в третьому матчі.


Вас може зацікавити