Анонс шостого туру чемпіонату України серед чоловіків

МХК «Динамо» – ХК «Крижані Вовки»

2 жовтня о 18:05 на арені «Салтовский лід» МХК «Динамо буде приймати київських «Крижаних Вовків». Минула зустріч команд закінчилася з рахунком 6:2 на користь киян. У тій зустрічі переможці оволоділи ініціативою і впевнено диктували свої правила гри. Вже у першому періоді «Крижані Вовки» відкрили рахунок і закинули дві шайби у ворота «динамівців». Другий та третій період був ще більш результативним для киян. Саме в поєдинку з харків’янами «вовки» здобули свою першу, і поки єдину перемогу у нинішньому сезоні. На даний момент «Крижані Вовки» і МХК «Динамо» займають 5 і 6 позиції у турнірній таблиці, відповідно.

ХК «Дніпро» – ХК «Донбас»

Цього ж дня херсонське «Дніпро» о 19:00 на арені «Фаворит» прийматиме ХК «Донбас». Минула зустріч команд закінчилася перемогою «Дніпра» в овертаймі, з рахунком 4:5. На останніх хвилинах основного часу Мікс Ліпсберг зрівняв рахунок на табло, а Сергій Дорофєєв у овертаймі поставив крапку у матчі п’ятою переможною шайбою. Зараз «Дніпро» закріпився на другій позиції турнірної таблиці, а «Донбас», не зігравши одної гри, займає трете місце.

«Білий Барс» – «Кременчук»

3 вересня о 18:45 на білоцерківській арені «Білий Барс» прийме «Кременчук». У кожному періоді минулої зустрічі гравці «Кременчука» закидували по дві шайби. Матч закінчився з рахунком 6:0, першим хет-тріком відзначився Микола Кисельов. На даний момент «Кременчук» не потерпів жодної поразки, і очолює турнірну таблицю регулярного чемпіонату. «Білий Барс» з двома перемогами залишається на четвертому місці.

Джерело: uhl.ua


Вас може зацікавити