Анонс п’ятого туру чемпіонату України з хокею серед чоловіків

«Донбас» – «Кременчук»

Хокейні вихідні розпочинаються! Сьогодні о 16:30 у Дружківці відбудеться матчі між «Донбасом» та «Кременчуком». Минулого сезону з восьми поєдинків «Кременчуку» вдалося виграти лише у двох. Головний тренер «Донбасу» Сергій Вітер не приховує, що його команда старанно готується до зустрічі з «Кременчуком». Він заявив про це після останньої зустрічі з МХК «Динамо».

«Дніпро» – МХК «Динамо»

О 18:00  на арені «Фаворит» «Дніпро» прийматиме МХК «Динамо». Минулого сезону харків’янам не вдалося жодного разу перемогти «Дніпро». На даний момент команда з Херсону зберігає свою позицію у трійці лідерів турнірної таблиці, а МХК «Динамо» продовжує боротьбу за свої перші очки у нинішньому чемпіонаті.

«Білий Барс» – «Крижані Вовки»

Вже завтра хокейні вихідні продовжаться у Білій Церкві. На льодовій арені «Білого Барсу» вперше у цьому сезоні зустрінуться білоцерківці з «Крижаними Вовками». На глядачів чекає рівна боротьба суперників. «Білий Барс» поступився «Дніпру» і «Кременчуку», але заробив свої перші три очка у зустрічі з МХК «Динамо». Аналогічна ситуація і у «Крижаних Вовків»: перемога у першому матчі з «динамівцями», але поразки від команди з Херсону і Кременчука. Варто відзначити, що обидві команди обіграли харків’ян з рахунком 6:2.

Джерело: uhl.ua


Вас може зацікавити