Анонс матчів 27 лютого

У суботу відбудуться матчі 24-го туру національного чемпіонату. Лідер змагання – донецький «Донбас» – зустрінеться у Києві з «Компаньйоном». «Дженералз» прийме екзамен у «Рапіда». «Юність» завітає в гості до «Білого Барсу» в Білу Церкву, а у центральному поєдинку туру зустрінуться хокейний клуб «Кременчук» та харківський «Витязь».

До вашої уваги анонс матчів 24-го туру чемпіонату України з хокею.

«Білий Барс» (Біла Церква) – «Юність» (Харків)

27 лютого 2016 року

Арена «Білий Барс» (м. Біла Церква, вул. Молодіжна, 36)

Початок матчу о 12:00

Он-лайн


«Юність» не змогла здобути перемогу у домашньому матчі з «Компаньйоном». Поєдинок проти «Білого Барсу» для харків’ян – один із останніх шансів здобути очки в чемпіонаті. Про підняття із дна турнірної таблиці мова вже не йде – відіграти у «Компаньйона» чи «Рапіда» дев’ять очок за п’ять матчів майже нереально.

А ось у «Білого Барса» налаштування на цей поєдинок захмарне. Після несподіваної перемоги у Харкові «барси» побачили на горизонті останній вагон потяга, що мчить до плей-офф. Нині «барсів» та «Витязь» розділяють у турнірній таблиці вісім очок. Враховуючи, що харків’яни гратимуть у Кременчуці, білоцерківський клуб має всі шанси скоротити цю дистанцію до п’яти пунктів. І хоча календар заключних матчів у «Витязя» досить простий, осічка може трапитися де завгодно.

Найкращий бомбардир «Білого Барсу» Андрій Денискін перебуває у кроці від показника в 25 закинутих шайб. Його одноклубники Ілля Генералов та Максим Разумов спробують перейти рубіж в 20 очок за сезон, а Назар Ружніков – у 30 очок. У «Юності» індивідуальні завдання значно скромніші – Сергій Алексанян-Петрович має 18 очок, здобутих у складі «Юності». Але при цьому лідер атак харків’ян на початку сезону встиг набрати 3 пункти у складі «Витязя».

 

«Дженералз» (Київ) – «Рапід» (Київ)

27 лютого 2016 року

Арена «АТЕК» (м. Київ, вул. Чистяківська, 20)

Початок матчу о 14:30

Он-лайн


Свої попередні поєдинки обидві столичні команди програли на своєму майданчику. Але якщо поразка «Рапіда» у зустрічі із «Кременчуком» прогнозувалася, то «Дженералз» програв чи не ключову битву першого етапу чемпіонату. Програш від «Донбасу» майже позбавив команду Вадима Шахрайчука шансів на першу позицію перед іграми плей-офф.

Тепер у «генералів» є нове завдання – сподіваючись на осічки «Донбасу», не пропустити вперед хокейний клуб «Кременчук». Нині у киян та кременчужан однакова кількість очок. Тому поєдинок проти «Рапіда» для «Дженералз» досить вчасний – друга команда чемпіонату і свої очки має набрати і перевести подих після непростого матчу в середу.

 

«Компаньйон» (Київ) – «Донбас» (Донецьк)

27 лютого 2016 року

Льодова арена (м. Київ, вул. Шалет, 6)

Початок матчу о 14:30

Он-лайн


Лідер чемпіонату має прекрасний шанс закріпити свій статус у поєдинку проти одного із аутсайдерів чемпіонату – столичного «Компаньйона». Донеччани після матчу проти «Дженералз» не залишали столицю, планомірно готуючись до поєдинку з підопічними Євгена Аліпова.

У попередніх чотирьох іграх проти «Донбасу» кияни не могли закинути бодай одну шайбу. Тож це буде одним із головних завдань «фіолетових» на звітну гру. Про більше гравцям «Компаньйона» мріяти поки що зарано.

Що стосується «Донбасу», то гравці донецького клубу мають хороший шанс поповнити свій бомбардирський багаж. Нікіта Буценко перебуває на порозі серйозного ювілею – 50 шайб в чемпіонаті. Такого ж показника, але в категорії «результативні передачі» спробують досягти Денис Кочетков та Сергій Кузьмік. А Всеволод Толстушко та Денис Петрухно спробують обійти Сергія Афанасьєва у гонці найкращих захисників-бомбардирів чемпіонату.

 

ХК «Кременчук» (Кременчук) – «Витязь» (Харків)

27 лютого 2016 року

Арена «Айсберг» (м. Кременчук, вул. Київська, 77)

Початок матчу о 19:00

Відеотрансляція

Он-лайн


Центральний поєдинок туру відбудеться на Полтавщині, де хокейний клуб «Кременчук» зустрічатиметься із харківським «Витязем». У попередньому матчі між цими командами підопічні Дмитра Підгурського втратили очко, що зараз не дозволяє кременчужанам перебувати на другій сходинці в табелі про ранги.

Не просто буде помаранчево-білій команді і цього разу. «Витязь» після невдачі з «Білим Барсом» захоче реабілітуватися в очах власних вболівальників. Але й «Кременчук», який ув’язався у боротьбу за друге місце, не має жодних намірів втрачати очки.

Тож центральний матч туру має виправдати всі очікування вболівальників та стати окрасою ігрового дня.


Вас може зацікавити