Анонс матчів 25-26 грудня

Сьогодні відбудуться перші матчі чергового туру національного чемпіонату з хокею. Вперше великий хокей завітає до Богуслава, де зіграють «Компаньйон» та «Донбас». «Білий Барс» спробує неприємно здивувати ХК «Кременчук». А найцікавіші матчі уїк-енду відбудуться у Харкові, де «Витязь» прийматиме «Дженералз», а «Юність» поміряється силами із «Рапідом».

До вашої уваги анонс матчів чемпіонату України, запланованих на 25 та 26 грудня.

«Компаньйон» (Київ) – «Донбас» (Донецьк)

25-26 грудня 2015 року

Арена «Льодограй» (м. Богуслав, пр. Польовий, 47)

Час початку матчів – 19:00 та 13:00

Он-лайн

Відеотрансляція


Вперше в історії національних чемпіонатів офіційні матчі відбудуться на новозбудованій арені «Льодограй» у місті Богуславі. Місцеві вболівальники, а також група підтримки «Донбасу», яка ніколи не залишає рідний клуб без підтримки у виїзних матчах, на власні очі зможуть побачити гру триразового чемпіона України та переможця чемпіонату 2014 року.

І хоча зараз команди знаходяться на різних полюсах турнірної таблиці, вирішуючи при цьому різні завдання, отримати задоволення від матчу вболівальники повинні.

Що ж до очікувань від поєдинку, то явним фаворитом дуелі виглядає чинний лідер змагання. Підопічні Анатолія Степанищева лідирують не лише за очками, а й мають найкращі в чемпіонаті показники за кількістю закинутих та пропущених шайб. У номінальних господарів льоду ахіллесовою п’ятою є гра в атаці. Шиманський та компанія на юніорському рівні звикли до позиційних атак, а перелаштуватися на контргру на дорослому рівні у юних гравців «Компаньйона» поки що не виходить.

 

«Білий Барс» (Біла Церква) – ХК «Кременчук» (Кременчук)

25-26 грудня 2015 року

Арена «Білий Барс» (м. Біла Церква, вул. Молодіжна, 36)

Час початку матчів – 19:00 та 13:00

Он-лайн


А щастя було так близько… Саме так можуть прокоментувати в Білій Церкві ситуацію в турнірній таблиці чемпіонату. У очному протистоянні претендентів на четверте місце «Білий Барс» зазнав крупної поразки від «Витязя» й пропустив харків’ян вперед у табелі про ранги. При цьому харківський клуб має ще дві гри у запасі.

Для того аби надолужити втрачене команді Костянтина Буценка необхідно брати очки у матчах проти хокейного клубу «Кременчук». Враховуючи різницю у досвіді, майстерності та класі виконавців, зробити це господарям льоду буде вкрай важко.

«Кременчук» теж вирішує свої стратегічні завдання. Команда знаходиться на відстані шести очок від лідера змагання. Якщо на першу позицію за підсумками двох кіл команді Дмитра Підгурського розраховувати важко, то вийти на другу проміжну сходинку команді з Полтавщини цілком під силу. Зробити це можна буде вже цього туру, якщо «Дженералз» втратить очки у потенційно непростих матчах з «Витязем».

 

«Витязь» (Харків) – «Дженералз» (Київ)

25-26 грудня 2015 року

Арена «Салтівський лід» (м. Харків, вул. Тракторобудівників, 55)

Час початку матчів – 17:45 та 15:30

Он-лайн

Відеотрансляція


Центральні матчі туру відбудуться у Харкові. «Витязь», який наразі утримує четверту позицію, ще жодного разу не відібрав очки у когось із трійки лідерів. У таборі харків’ян переконані, що це упущення буде виправлене вже найближчого уїк-енду.

«Дженералз» у свою чергу продовжує переслідування «Донбасу» у турнірній таблиці. Кияни наразі є віртуальними лідерами чемпіонату й до січневих матчів проти головного конкурента підопічні Вадима Шахрайчука прагнуть підійти у такому ж статусі.

«Витязю» можуть зіграти на руку проблеми зі здоров’ям у основного голкіпера киян Едуарда Захарченка. Втім більш глибока лава запасних та вищий клас окремих виконавців роблять фаворитом матчів саме гостей.

 

«Юність» (Харків) – «Рапід» (Київ)

25-26 грудня 2015 року

ТК СДЮСШОР (м. Харків, пр. Жукова, 2)

Он-лайн


Цього уїк-енду Харків матиме два цікавих протистояння. Своя особлива інтрига буде присутня і в матчах між «Юністю» та «Рапідом». У першому колі «Рапід» здобув дві перемоги. Але якщо в першому матчі кияни були значно сильніші за суперника, то у повторному поєдинку підопічні тоді ще Валерія Пляшешника буквально віддали перемогу.

За певних обставин господарі можуть не лише покинути останню сходинку в турнірній таблиці, а піднятися на шосте місце. Для цього, щоправда, потрібно вигравати обидва поєдинки із загальною різницею в десять шайб. Зробити це буде непросто, адже більш досвідчені гравці «Рапіда» приїдуть до Харкова за шістьма очками. Головним завданням команди Олега Ісламова на уїк-енд буде здобуття відриву від зони аутсайдерів.


Вас може зацікавити