Анонс матчів 23 січня

В суботу відбудуться чотири матчі шістнадцятого туру національного чемпіонату. Тур відкриватиме матч ХК «Кременчук» – «Юність». У Харкові «Витязь» перевірить міцність «Компаньйона», а на льоду київського Палацу спорту глядачі зможуть стати свідками одразу двох поєдинків: «Рапід» – «Донбас» та «Дженералз» – «Білий Барс».

До вашої уваги анонс матчів 16-го туру чемпіонату України.

ХК «Кременчук» (Кременчук) – «Юність» (Харків)

23 січня 2016 року

Арена «Айсберг» (м. Кременчук, вул. Київська, 77)

Початок матчу о 13:00

Відеотрансляція

Он-лайн


Шістнадцятий ігровий тур відкриється матчем у Кременчуці, де місцевий хокейний клуб екзаменуватиме «Юність». Останні два поєдинки команда Вадима Радченка провела дуже переконливо: у Кременчуці «Юність» зіграла дуже гідно (2:4), а в домашньому поєдинку харків’яни крупно перемогли «Рапід» (6:2).

Господарі льоду навпаки – останні дві зустрічі до активу собі аж ніяк занести не можуть. Після згаданої вже перемоги над «Юністю» команда Дмитра Підгурського у драматичному поєдинку поступилася «Дженералз», не показавши при цьому якісної гри.

Звичайно, якщо не відбудеться нічого екстраординарного, команда з Полтавщини має здобути три очки. Втім «Юність», яка на днях зміцнила захисну лінію Романом Пантелеймоновим та Артемом Воробйовим, розраховує на продовження позитивної серії.

 

«Рапід» (Київ) – «Донбас» (Донецьк)

23 січня 2016 року

Палац спорту (пл. Спортивна, 1)

Початок матчу о 15:00

Он-лайн


П’яте побачення між «Рапідом» та «Донбасом» навряд чи принесе якийсь новий підсумок: донеччани дуже переконливо виграли усі попередні поєдинки (за чотири гри у воротах киян побувала 71 шайба!) і воліють продовжити серію.

Але свої родзинки у звітному матчі будуть. Перш за все вболівальники очікують на черговий кулачний поєдинок, адже в трьох із чотирьох матчів гравці обох команд неодмінно демонстрували свої боксерські навички. Тим більше, що всі бойові одиниці обох колективів можуть взяти участь у матчі.

Зміни у порівнянні з попередніми матчами стосуватимуться лише воротарської лінії: донеччанин Євген Царегородцев пропустить поєдинок через дискваліфікацію, а Артем Калашник має додати конкуренції на останньому рубежі «Рапіда».

 

«Витязь» (Харків) – «Компаньйон» (Київ)

23 січня 2016 року

Арена «Салтівський лід» (м. Харків, вул. Тракторобудівників, 55-Б)

Початок матчу о 15:30

Он-лайн


Після дуже симпатичної гри у Дружківці «Витязь» спробує довести, що команда дійсно перебуває на підйомі. Суперник для продовження серії вдалих матчів цілком нормальний – київський «Компаньйон».

Харків’яни ще більше розчистили склад, відмовившись від послуг Артема Воробйова та Романа Пантелеймонова. Гості ж не зможуть розраховувати на допомогу Микити Артем’єва, який отримав дискваліфікацію на один матч.

 

«Дженералз» (Київ) – «Білий Барс» (Біла Церква)

23 січня 2016 року

Палац спорту (пл. Спортивна, 1)

Початок матчу о 19:00

Он-лайн


Закриватиме програму 16-го туру поєдинок між «Дженералз» та «Білим Барсом».

У попередніх матчах білоцерківці виглядали дуже гідно і навіть змусили більш досвідчених киян похвилюватись. Але останній поєдинок «барсів» проти «Компаньйона» залишив чимало відкритих запитань щодо готовності команди вирішувати серйозні завдання та зазіхати на сенсаційні результати у матчах проти лідерів.

Тим більше, що на цей матч кияни будуть налаштовуватися дуже серйозно – відпускати «Донбас» у турнірній таблиці Вадим Шахрайчук та його підопічні не збираються.


Вас може зацікавити