Анонс матчів 16-17 листопада

Сьогодні та завтра у Кременчуці стартує друге коло національного чемпіонату. У зв’язку із участю ХК «Кременчук» у півфінальному раунді Континентального Кубку матч лідерів чемпіонату відбудеться на чотири дні раніше за решту поєдинків.

Той факт, що матчі лідерів чемпіонату волею календаря внутрішнього змагання та єврокубку стали винесеними, сприяє зосередженню очей та думок усіх прихильників хокею в Україні саме на подіях, що відбуватимуться на льоду кременчуцької арени «Айсберг».

До вашої уваги анонс матчів між ХК «Кременчук» та «Дженералз».

ХК «Кременчук» (Кременчук) – «Дженералз» (Київ)

16-17 листопада 2015 року

Арена «Айсберг» (м. Кременчук, вул. Київська, 77)

Початок матчів о 19:00 та 17:00

Он-лайн

Відеотрансляція


Поєдинки між лідерами чемпіонату викликали підвищений ажіотаж у місті над Дніпром. У стартових матчах чемпіонату команди поділили очки. З тих пір у обох колективів стабілізувався склад ланок, а «Дженералз» ще й провели селекційну роботу, підписавши ряд виконавців у задню лінію.

Обидві команди до очного протистояння підходять із вражаючими серіями. «Дженералз» три останні матчі не пропускає, підтверджуючи статус команди із найкращим захистом в чемпіонаті, а «Кременчук» має серію із 11 перемог поспіль. Вже у першому матчі якась із цих серій (а можливо і обидві) обов’язково завершиться.

Цікавим буде протистояння голкіперів команд – кандидатів до складу національної збірної команди України Едуарда Захарченка та Михайла Шевчука. Михайло через проблеми з коліном пропустив останні матчі кременчужан у Харкові, де команда впоралася й без нього. Але сьогодні та завтра голкіперський фактор може зіграти вирішальну роль. Тож спрогнозуємо появу Шевчука у стартовому складі.

В будь-якому випадку результат гратиме на руку донецькому «Донбасу», який за підсумками восьмого туру отримає змогу піднятися в турнірній таблиці, а за умови обопільної втрати очок конкурентами, й очолити її.


Вас може зацікавити