Анонс матчів 15-16 січня

Завтра в національному чемпіонаті відбудуться матчі чотирнадцятого туру, який на початку тижня відкрився поєдинками між харківським «Витязем» та столичним «Компаньйоном».

Лідер чемпіонату донецький «Донбас» гратиме проти столичного «Рапіда». Столичний клуб «Дженералз» екзаменуватиме на льоду спорткомплексу «АТЕК» хокеїстів «Білого Барсу», а хокейний клуб «Кременчук» прийматиме на власному льоду «Юність».

До вашої уваги анонс матчів 15-16 січня 2016 року.

«Рапід» (Київ) – «Донбас» (Донецьк)

15-16 січня 2016 року

Спорткомплекс «АТЕК» (м. Київ, вул. Чистяківська, 20)

Початок матчів о 15:00

Он-лайн


Лідер чемпіонату після матчів проти «Дженералз» провів чистку рядів, відмовившись від послуг Даніїла Скрипця та Володимира Оксененка. Навряд чи ці втрати позначаться на грі команди Анатолія Степанищева, якій протистоятиме київський «Рапід».

Про різницю команд у класі яскраво свідчать результати матчів першого кола, в яких донеччани закинули супернику майже чотири десятки шайби за дві гри. Завданням команди Олега Ісламова буде не просто виглядати гідно, а й нарешті розпечатати ворота команди із найкращим захистом у чемпіонаті.

 

«Дженералз» (Київ) – «Білий Барс» (Біла Церква)

15-16 січня 2016 року

Спорткомплекс «АТЕК» (м. Київ, вул. Чистяківська, 20)

Початок матчів о 19:00

Он-лайн


Більш серйозний опонент цього уїк-енду очікує на «Дженералз». Білоцерківський «Білий Барс» вже давно знаходиться на межі відбору очок у трійки лідерів чемпіонату.

Оборону гостей у матчі має додатково закріпити Антон Дикий. Колишній гравець молодіжної збірної замінить у складі білоцерківців Юрія Іоніна. У «Дженералз» теж відбулися серйозні кадрові зміни. Денис Ісаєнко та Микита Васильєв залишили склад команди. Натомість столичний колектив запросив до своїх лав Даніїла Скрипця.

Що ж до самого матчу, то господарі виглядають однозначними фаворитами, втім зіграти в півсили команда Костянтина Буценка супернику не дозволить.

 

ХК «Кременчук» (Кременчук) – «Юність» (Харків)

15-16 січня 2016 року

Арена «Айсберг» (м. Кременчук, вул. Київська, 77)

Початок матчів о 19:00 та 13:00

Он-лайн


Друге коло чемпіонату завершуватимуть поєдинки між хокейним клубом «Кременчук» та харківською «Юністю». Господарі льоду, які напередодні матчів підсилились екс-гравцями «Дженералз» Денисом Ісаєнком та Микитою Васильєвим, за логікою мають здобути чергові шість очок.

«Юність» же проведе матчі без свого провідного захисника Ніджата Гасімова, який пішов на підвищення у «Витязь».


Вас може зацікавити