Анонс четвертого туру чемпіонату України серед чоловіків

25 вересня, «Крижані Вовки» – «Дніпро»

25 вересня о 17:45 на арені «Шалетт» у Києві «Крижані Вовки» прийматимуть «Дніпро». У минулому сезоні команди зустрічалися десять разів, «хижакам» жодного разу не вдалося обіграти херсонців. Сезон «Крижані Вовки» почали з перемоги, але після цього їх спіткало дві невдачі. Зараз вони займають п’яте місце у турнірній таблиці. «Дніпро» за результатами третього туру реабілітувався і закриває трійку лідерів.

26 вересня, МХК «Динамо» – «Кременчук»

Першу домашню гру у сезоні проведе МХК «Динамо» о 19:35 на арені «Салтовський лід». Команда зустрінеться з лідером турнірної таблиці «Кременчуком». Минулого сезону харків’янам не вдалося перемогти цю команду, а цього сезону поки що хокеїсти не набрали жодного очка. Головний тренер МХК «Динамо» Олександр Панченко після вчорашнього матчу з «Донбасом» сказав, що можливо, хлопці покажуть хокей більш високого рівня на своїй арені зі своїми вболівальниками.

«Донбас» – «Білий Барс»

За взаємною згодою команд матч четвертого туру чемпіонату України серед чоловіків між «Донбасом» і «Білим Барсом» відбудеться 27 лютого 2020 року.

Джерело: uhl.ua


Вас може зацікавити