Анонс 4-го туру МХЛ: у Києві відбудеться матч лідерів, у Дружківці — третьої й четвертої команд

Сьогодні, 20 листопада будуть зіграні перших три поєдинки в рамках четвертого туру Молодіжної хокейної ліги. Найбільша увага буде прикута до протистояння в київському АТЕКу, де зійдуться непереможні досі колективи.

Сокіл”(Київ) — “Білий Барс” (Біла Церква)

20-21 листопада. 17:30 та 10:00

Київ. Спорткомплекс АТЕК

Трансляції – YouTube Федерації хокею України

Суперники стартових три тури пройшли без очкових втрат і з максимальним, 18-очковим доробком очолюють таблицю. “Білий Барс” виступає у Молодіжній лізі складом, наближеним до того, яким команда представлена в Українській хокейній лізі. Більшість гравців білоцерківців задіяні в юнацькій і юніорській збірних України. Такі хокеїсти є й у складі “Сокола”. Але чи відпустить представників основної обойми — оборонця Владислава Сушкова і нападника Дениса Гончаренка — тренер першої команди Олег Шафаренко для участі в матчах МХЛ, тоді як у понеділок на киян очікує один із найважчих поєдинків у регулярному чемпіонаті УХЛ проти “Кременчука”?

Легіон” (Калуш) — СДЮСШОР (Харків)

20-21 листопада. 18:00 та 11:00

Калуш. Льодова арена «Нафтохімік»

Трансляції – YouTube Федерації хокею України

У попередніх шести матчах обидві команди здобули по одній перемозі і в очному протистояння спробують виправити своє турнірне становище. Харків’яни наразі пропустили найбільше посеред інших учасників турніру шайб — 36, тобто по 6 у середньому за гру. Гравці “Легіона” в попередньому турі були близькими, щоб відібрати очки в “Придніпровська”, але поступилися 2:3.

Крижинка” (Київ) — “Кременчук”

20-21 листопада. 17:30 та 11:30

Київ. Льодовий майданчик Шалетт

Трансляції – YouTube Федерації хокею України

У попередніх шести матчах ці команди також здобули по одній перемозі і зараз є сусідами по таблиці. “Крижинка” перед цими матчами підсилила склад нападником Олексієм Сардудіновим, який до того перебував у системі “Білого Барсу”.

Молода гвардія” (Дружківка) — “Придніпровськ” (Дніпро)

22-23 листопада. 18:30 та 09:00

Дружківка

Трансляції – YouTube Федерації хокею України

Два поєдинки на Донеччині закриватимуть програму четвертого туру. Третя і четверта команди турніру зійдуться у понеділок і вівторок. “Молода гвардія”, вигравши п’ять поєдинків з шести, жадає дістати дует лідерів. Наразі команда є найрезультативнішою в турнірі — 44 шайби. Напередодні “гвардійці” підсилилися 17-річним вихованцем “Донбасу” Володимиром Папуною. “Придніпровськ” натомість виграв три з шести поєдинків і йде в таблиці четвертим. У попередніх матчах дніпряни показали, що здатні боротися за перемогу з усіма опонентами.


Вас може зацікавити