Анонс 3-го туру МХЛ: київське дербі, протистояння Донецька та Кременчука на молодіжному рівні

Сьогодні у Києві розпочнеться третій тур Молодіжної хокейної ліги. «Сокіл» та «Білий Барс» спробують продовжити свою переможну серію у матчах з «Крижинкою» та «ЦОП-СДЮСШОР». «Легіон» завітає в гості до «Придніпровська», а «Молода Гвардія» вдома прийматиме «Кременчук».

«Сокіл» – «Крижинка»

21-22 жовтня 2021 року

Льодова арена «АТЕК»

Початок матчів – 17:30 та 16:00

Третій тур відкриється винесеними матчами між столичними «Соколом» та «Крижинкою». Фаворитами в даному протистоянні є підопічні Артема Бондарєва, які мають 100-відсоткові показники здобутих очок. «Крижинці» ж вдалося здобути лише перемогу над «Придніпровськом». Втім команда Євгена Аліпова була близькою до сенсації у першому матчі проти «Білого Барсу».

Перед тривалою паузою, пов’язаною з навчально-тренувальними зборами, обидві команди захочуть показати свій максимум. Проте об’єктивно шанси господарів виглядають вищими.

«Придніпровськ» – «Легіон»

23-24 жовтня 2021 року

Льодова арена «Червоний Камінь»

Початок матчів – 17:30 та 9:30

У Дніпрі зустрінуться дві команди, що мають у своєму активі по одній перемозі. Але різниця у цих досягненнях доволі суттєва – «Придніпровськ» щонайменше двічі міг брати очки в інших матчах, а ось «Легіону» може бути прикро лише за результат повторного матча проти «Кременчука».

Підопічні Руслана Пронякіна на папері виглядають фаворитами, а нападник господарів Андрій Кривоножкін готується до чергового бомбардирського подвигу.

Проте скидати з розрахунків калуську команду не варто. З кожним матчем «Легіон» виглядає краще. Не варто забувати, що влітку Альберту Шафікову фактично довелося збирати нову команду. І нинішній «Легіон» точно не виглядає хлопчиками для биття.

«Молода Гвардія» – «Кременчук»

23-24 жовтня 2021 року

Льодова арена ім. С. Петрова

Початок матчів – 18:30 та 9:30

Протистояння команд структур «Донбасу» та «Кременчука» вже стало українською хокейною класикою. Це й не дивно, адже за останні кілька років «Донбас» та «Кременчук» неодноразово зустрічались у фінальній серії національного чемпіонату.

Тепер настала черга молодіжних команд. У порівнянні зі старшими колегами, молодіжні команди мають свої особливості. На сьогодні «Молода Гвардія» є одним з претендентів на золоті нагороди, а для «Кременчука» фініш у топ-5 буде дуже хорошим результатом. Але в одному можна бути впевненим на 100 відсотків – налаштовувати підопічних на це протистояння ні Володимиру Карабаджаку, ні Артему Гніденку не потрібно. А те, що «молодогвардійців» можна обіграти, тиждень тому продемонстрували гравці «ЦОП-СДЮСШОР».

«ЦОП-СДЮСШОР» – «БСФК Білий Барс»

23-24 жовтня 2021 року

Льодова арена «Салтівський лід»

Початок матчів – 18:15 та 11:30

Найцікавішим протистоянням туру безумовно стануть матчі «ЦОП-СДЮСШОР» проти «Білого Барсу». Харків’яни минулого туру здобули перемогу над «Молодою Гвардією», а цього разу спробують поставити підніжку іншому фавориту – «Білому Барсу».

Підопічні Олександра Бобкіна у свою чергу мали серйозні проблеми у першому протистоянні з «Крижинкою», тож зараз спробують довести випадковість того результату.


Вас може зацікавити