Анонс 17-го туру чемпіонату України серед чоловіків

Вже сьогодні, 19 листопада, стартує 17-й тур чемпіонату України серед чоловіків, в рамках якого «Білий Барс» спробує забрати турнірні очки з Херсона, «Донбас» вдома зустрінеться з харківським МХК «Динамо», а “Кременчук” прийматиме «Крижаних Вовків».

19 листопада, 19:00 «Дніпро» – «Білий Барс»

Тур у Херсоні відкриють місцеве «Дніпро» і білоцерківські “барси”, які в минулих турах вже встигли показати, що на рівних можуть змагатися з лідерами чемпіонату. Однак, досить напружений графік матчів може і не зіграти на руку «Білому Барсу» – три тури поспіль підопічні Костянтина Буценка проводять проти команд верхньої трійки, два з яких – на виїзді.

І хоч молодий колектив з Білої Церкви вже навчився показувати зуби в матчах з лідерами, проте не завжди у “барсів” вистачає сил і терпіння, щоб доводити поєдинки до переможного кінця. Минулі два поєдинки білоцерківців проти «Донбасу» і «Кременчука» завершилися не дуже приємно для підопічних Костянтина Буценка. Однак, зустріч в Херсоні цілком може стати реабілітацією команди.

Що стосується херсонського клубу, то минулі дві зустрічі гравці “Дніпра” провели проти столичних “вовків” – обидва матчі завершилися переконливими перемогами херсонців із загальним рахунком 22:6.

До цього «Білий Барс» і «Дніпро» зіграли вже три очних зустрічі – всі матчі закінчувалися мінімальними перемогами херсонського клубу. Доля одного з цих поєдинків вирішилися тільки в серії післяматчевих кидків – це був єдиний раз, коли “барси” змогли відібрати очки у лідера чемпіонату.

20 листопада, 18:30 «Донбас» – МХК «Динамо»

Зважаючи на останні зустрічі МХК «Динамо», важко сказати, що команда дійсно готова до зустрічі з лідером чемпіонату. Минулий тур харківський клуб завершив розгромною поразкою від столичних «Крижаних Вовків» з рахунком 6:11, що найімовірніше морально підкосить харківську команду.

Донеччани, в свою чергу, минулі вихідні провели в польському Кракові, де в півфіналі Континентального кубка боролися за путівку в фінал змагань. У заключному матчі турніру донецький клуб поступився «Краковії» в серії буллітів і вибув з турніру, пропустивши в Суперфінал поляків.

На даний момент підопічні Сергія Вітера займають третє місце в турнірній таблиці і відстають від найближчого конкурента на 2 очка, маючи два поєдинки в запасі.

Всього в сезоні 2019/20 «Донбас» і МХК «Динамо» провели 2 очні зустрічі, які завершилися з загальним рахунком 22:0 на користь донеччан. Останнього разу “динамівці” забивали у ворота команди з Донецька ще в лютому минулого сезону, а в цьому році харків’янам так і не вдалося розкрити володіння діючих чемпіонів.

20 листопада, 18:30 «Кременчук» – «Крижані Вовки»

Після розгромної перемоги в Харкові «Крижані Вовки» на куражі відправляться у Кременчук, де 20 листопада закриють 17-й тур чемпіонату України з місцевою командою. Минулий тур, і кременчужани, і “вовки” завершили впевненими перемогами – “Кременчук” всуху обіграли «Білий Барс», а столична команда розгромила МХК «Динамо». Так що з упевненістю можна говорити, що обидва клуби налаштовані на запеклу боротьбу за очки.

«Крижаним Вовкам» на даний момент досить важко чіплятися за очки в матчах проти лідерів чемпіонату, однак, останні зміни в складі команди, впевненість після розгрому в Харкові і неперевершена сила волі можуть допомогти підопічним Руслана Борисенко показати зуби в поєдинку проти лідера турнірної таблиці.

«Кременчук», у свою чергу, набрав непогані оберти, переступив позначку в 100 закинутих шайб і посів першу сходинку в турнірній таблиці з відривом в 10 очок від найближчих конкурентів. До того ж, вони вже виграли 4 поєдинки поспіль, і навряд чи збираються зупинятися на досягнутому.

Джерело: uhl.ua


Вас може зацікавити