Анонс 15 туру чемпіонату України серед чоловіків

Вже завтра, 12 листопада, чемпіонат України серед чоловіків повертається після тижневої міжнародної паузи, в рамках якої свої перші навчально-тренувальні збори та турніри провели національна та молодіжна збірні України.

Відзначимо, що національна збірна на чолі з Сергієм Вітером посіла друге місце на Turkish Airlines Baltic Challenge Cup в Талліні, а збірна U20 фінішувала третьою на домашньому турнірі Чотирьох націй.

12 листопада, 18:45 «Білий Барс» – «Донбас»

Перший матч після міжнародної паузи в Білій Церкві проведуть «Білий Барс» і «Донбас». Відзначимо, що для донеччан цей поєдинок буде спробою реваншу за поразку білоцерківському клубу в рамках 14-го туру.

«Білий Барс» за останні кілька турів показує досить впевнені і несподівані результати – два овертайма з «Кременчуком» і «Донбасом», перемоги над «Крижаними Вовками» і МХК «Динамо», впевнена боротьба з херсонським клубом. Все це говорить про те, що синергія досвідчених і бувалих гравців з молодістю і зухвалістю спрацювала, і в майбутніх матчах білоцерківський клуб ще попсує нерви своїм опонентам.

«Донбас», в свою чергу, через матчі приступає до завершальної стадії підготовки до півфіналу Континентального кубка в польському Кракові. Так що зараз завданням №1 для донеччан є перемога будь-якою ціною.

13 листопада, 18:00 «Крижані Вовки» – «Дніпро»

Чи не самими веселими для «Крижаних Вовків» матчі проти херсонського клубу – у попередньому турі поєдинок між цим командами завершився розгромними 9:4 на користь “Дніпра”. Однак, у цій грі варто відзначити не тільки надрезультативність херсонської команди, а й витримку і волю киян. Навіть програючи 1:9 у третьому періоді, у підопічних Руслана Борисенка не опустилися руки, і вони ще тричі змогли відзначитися у воротах херсонців.

14 листопада, 17:50 МХК «Динамо» – «Кременчук»

Тур в Харкові завершать місцевий МХК «Динамо» і «Кременчук». У минулому турі чемпіонату України “Кременчук” зміг не тільки розгромити опонентів, закинувши в їх ворота 10 шайб, але й дозволили своєму голкіперу Микиті Гордюшину оформити “сухар”.

У цьому результативному матчі варто відзначити хет-трик Дмитра Орлова, а також дублі Дмитра Созонова і Миколи Кисельова. Однак, справжніми героями гри стала трійка Созонов – Орлов – Пукс, які на трьох закинули 6 шайб.

На даному етапі чемпіонату харків’янам достатньо важко даються матчі проти команд верхньої трійки, чому сприяє недостатня кількість досвіду у юних харківських гравців. Незважаючи на велику кількість пропущених шайб, варто також відзначити голкіпера “динамівців” Михайла Шевчука, який у багатьох моментах виручає свою команду і ловить навіть “мертві” шайби.

Джерело: uhl.ua


Вас може зацікавити