Анонс 14-го туру чемпіонату України серед чоловіків

2 і 3 листопада відбудеться 14-й тур чемпіонату України серед чоловіків, у рамках якого “Кременчук” прийме харківський клуб, “Білий Барс” спробує відібрати очки у “Донбасу”, а “Крижані Вовки” відправляться у гості до команди Дмитра Підгурського.

Відзначимо, що відразу після завершення туру, в чемпіонаті настане міжнародна пауза – національна збірна України під керівництвом Сергія Вітера проведе перший тренувальний збір і зіграє на міжнародному турнірі в Естонії.




2 листопада,13:00

“Кременчук” – МХК “Динамо”

Тур стартує в Кременчуці, де лідер турнірної таблиці прийме аутсайдера чемпіонату. На даний момент в активі “Кременчука” 13 поєдинків і 32 очка, а МХК “Динамо” після 11 зіграних матчів набрав всього 1 бал. Минулий тур “динамівці”, хоч і намагалися вчепитися за очки, проте все ж поступилися “Крижаним Вовкам” в Києві з рахунком 2: 4. «Кременчук», у свою чергу, хоч і втратив очки в Білій Церкві, але зумів вийти переможцем з битви з “Білим Барсом”. Доля матчу вирішилася в овертаймі, а вирішальним голом відзначився Микола Кисельов. Пригадуючи, недавній матч в Білій Церкві і тверду націленість команди Олександра Савицького на результат, суботній поєдинок обіцяє подарувати глядачам максимальну кількість шайб і яскравих емоцій.

2 листопада, 13:00

“Білий Барс” – “Донбас”


Центральний матч туру відбудеться в Білій Церкві, де “Білий Барс” прийматиме чинного чемпіона України. Як відомо, зустрічі саме цих двох команд, не дивлячись на положення в турнірній таблиці, за напруженням пристрастей не поступаються матчам плей-офф. До цього команди зіграли лише один поєдинок, який завершився впевненою перемогою донеччан з рахунком 6:0. Так що у білоцерківців з’явився відмінний шанс відіграти втрачені турнірні бали. До слова, з огляду на минулий матч “барсів” проти “Кременчука”, який завершився в овертаймі, у команди Костянтина Буценка цілком вистачить запалу і сил відібрати очки і у донецького клубу. Донеччани, в свою чергу, їдуть до Білої Церкви після двох важких перемог над лідерами чемпіонату “Кременчуком” та “Дніпром”. Чи вистачить донецькому клубу запалу завершити виїзну серію на позитивній ноті?

3 листопада, 13:00

“Дніпро” – “Крижані Вовки”

Завершить тур не менш яскравий матч в Херсоні між “Дніпром” та київськими “Крижаними Вовками”. У цьому сезоні кияни хоч і не можуть чіплятися за очки в матчах проти лідерів турнірної таблиці, проте вони вже встигли відчути смак перемог і набраних турнірних балів. “Дніпро”, незважаючи на недавній провал в матчі проти “Донбасу”, продовжує займати другу сходинку в турнірній таблиці з 25 набраними очками.”Крижані Вовки”, в свою чергу, в минулому турі здобули впевнену перемогу над харківським МХК «Динамо», що дозволило киянам з 8 балами закріпитися на п’ятому місці в таблиці.

Джерело: uhl.ua


Вас може зацікавити