Анонс 10 туру чемпіонату України серед чоловіків

16.10.2019

«Крижані Вовки» – «Кременчук»

16 жовтня о 17:45 лідер чемпіонату України серед чоловіків ХК «Кременчук» зіграє в Києві на арені «Шалетт» проти «Крижаних Вовків», які займають п’яту сходинку в турнірній таблиці, маючи 5 очок у своїй скарбничці. «Кременчук» програв лише один раз в 9-му турі, поступившись «Дніпру» – 2:4. «Крижані Вовки» і «Кременчук» зіграють між собою третій очний поєдинок в сезоні. У першій грі кременчужани вдома розгромили столичну команду 11:1, а у другій  у Києві здобули ще більш переконливу перемогу – 11:0.

 19.10.2019

«Білий Барс» – «Дніпро»

19 жовтня о 13:00 «Білий Барс» у Білій Церкві зустрінеться з  херсонським «Дніпром». У нинішньому сезоні команди зустрічалися двічі.  У першому матчі гравці «Дніпра» обіграли білоцерківців з відривом в одну шайбу. Другий матч команди зіграли на рівних: у серії післяматчевих кидків більше пощастило команді з Херсону. На даний момент «Дніпро» займає другу сходинку в турнірній таблиці, а у «Білого Барса» на рахунку 13 очок і четверте місце.  Якою буде зустріч, побачимо вже в цю суботу.

МХК «Динамо» – «Донбас»

Матч МХК «Динамо» – «Донбас», через участь «Донбасу» у другому етапі Континентального Кубка, відбудеться 30 січня 2020 року.

Джерело: uhl.ua


Вас може зацікавити