Андрій Міхнов та Іван Сисак провели майстер-клас на Контрактовій площі

Впродовж усього різдвяно-новорічного періоду у святковому містечку на Контрактовій площі столиці поціновувачів найшвидшої гри у світі тішить локація «Хокей починається» від Федерації хокею України та компанії VBET. Там кожен бажаючий має змогу покидати справжніми ключками і справжніми шайбами по справжніх воротах. Бажаючі можуть приміряти на себе ігрову амуніцію гравців збірної України – шоломи, краги, ігрові джерсі. Окрім того, вболівальники можуть відчути атмосферу хокейної роздягальні. 

Родзинкою локації є те, що її регулярно відвідують відомі українські хокеїсти. Зокрема, минулої суботи на Поділ завітали гравці київського «Сокола» і національної збірної України Андрій Міхнов та Іван Сисак. Вони провели для всіх охочих майстер-клас, зробили чимало спільних фото з хокейними вболівальниками, роздали не один десяток автографів і поділилися подарунками від ФХУ та компанії VBET. Хокеїсти зізнаються, що отримали від спілкування масу позитивних емоцій і тепер очікують на підтримку вболівальників у київському Палаці спорту, де 10-12 лютого збірна України проведе поєдинки Євро-челенджу проти команд Литви і Румунії. 

Новорічне містечко на Контрактовій закривається 23 січня. Відповідно ще п’ять днів діятиме поруч із ялинкою та колесом огляду локація «Хокей починається». Не втратьте нагоду відчути себе справжніми хокеїстами! 

VBET – Титульний партнер національної збірної України з хокею


Вас може зацікавити