Андрейків урятував «Сокіл» за 11 секунд до кінця овертайму

6 лютого в Києві в 32-му турі регулярного чемпіонату Української хокейної ліги «Сокіл» на арені «АТЕК» зустрівся з «Білим Барсом».

Перша половина стартової 20-хвилинки залишилася за хокеїстами «Сокола», які частіше атакували ворота суперників. А вже незабаром одна з атак підопічних Шафаренко завершилася взяттям воріт – із передачі Олендаренко Малєтін відправив шайбу в ліву дев’ятку і реалізував більшість. Статус-кво білоцерківці відновили через три хвилини – Бабинець розписався у володіннях Дубровського.

У другому періоді атмосфера на майданчику почала загострюватися, як і емоції в хокеїстів. Так, в одному з моментів зчепилися Гончаренко і Грицюк. Однак гравці не забули, що шайби закидати теж потрібно – Курбатов після ассиста Павленко вивів киян вперед.

Перші хвилини заключного ігрового відрізка команди почали ударно. Підопічні Буценко швидко закинули шайбу – на першій хвилині Гребеник удруге в матчі зрівняв рахунок, але вже через сім секунд Гончаренко знову зробив «соколят» лідерами. Але білоцерківці так просто здаватися не збиралися – Благий утретє відновив паритет, а Брага вивів вперше в матчі «барсів» вперед. Кияни з цим не довго мирились – Рубан зрівняв рахунок за п’ять хвилин до кінця основного часу.

У додатковій п’ятихвилинці опоненти обмінялися небезпечними кидками, але останнє слово в грі сказав столичний колектив. Андрейків за 11 секунд до кінця овертайму з передачі Рубана приніс «Соколу» перемогу.


«Сокіл» – «Білий Барс» 5:4 ОТ (1: 1, 1: 0, 2:3, 1:0)

Шайби: 1:0 Малєтін (Олендаренко, Ступак, більш.), 7:50; 1:1 Бабинець (Гребеник), 11:49; 2:1 Курбатов (Павленко), 36:02; 2:2 Гребеник (Благой), 40:51; 3:2 Гончаренко (Гільманов), 40:58; 3:3 Благой (Бабинець), 42:17; 3:4 Брага (Ядловський), 43:22; 4:4 Рубан (Гильманов), 54:20; 5:4 Андрейків (Рубан), 64:46.

Джерело: uhl.ua


Вас може зацікавити