Анатолію Найді – 50 років!

Сьогодні, 24 лютого 2015 року, уславленому українському хокеїстові Анатолію Найді виповнилося 50 років!

Легендарний капітан київського «Сокола», кумир мільйонів уболівальників пройшов у хокеї весь шлях від професіонального гравця до видного хокейного функціонера. Тривалий час Анатолій Іванович обіймав посаду віце-президента Федерації хокею України, а в сезоні 2011-2012 років виконував функції генерального менеджера національної збірної.

На рахунку Анатолія Івановича чимало видатних досягнень, серед яких особливо слід відзначити той факт, що цей нападаючий провів близько 300 офіційних матчів у складі флагмана вітчизняного хокею і став капітаном київського «Сокола». Також Анатолій Найда був одним із перших вітчизняних легіонерів, які досягли успіху в європейських топ-чемпіонатах. Разом із національною збірною командою України взяв участь в трьох чемпіонатах світу. Ставши віце-президентом Федерації хокею України, Анатолій Іванович багато зробив для розвитку дитячого та юнацького хокею.

В цей святковий для Анатолія Івановича день колектив Федерації хокею України, вся хокейна громадськість України бажає ювіляру міцного здоров’я, творчої наснаги, високого польоту думок та багато світлих подій у житті.


Вас може зацікавити