Анатолій Брезвін зустрівся з гравцями та тренерами молодіжної збірної

Сьогодні президент Федерації хокею України Анатолій Брезвін зустрівся з гравцями та тренерами молодіжної збірної команди України. Зустріч відбулася у концерт-холі ТРЦ «Термінал».

Президент Федерації провів бесіду з тренерами команди, розпитав про самопочуття та настрій гравців, а також налаштував «збірників» на позитивний лад.

«Федерація хокею України забезпечила хороші умови для підготовки команди до чемпіонату. Тепер все залежить від вас. Ми можемо допомогти, підказати, підтримати, але на лід виходити та давати результат потрібно вам. Що ж до суперників, то всі команди на чемпіонаті хорошого рівня. Перемогти будь-якого суперника буде непросто. Але враховуючи наш рівень та досвід, ми можемо розраховувати на позитивний результат», – наголосив Анатолій Брезвін.

Президент Федерації оптимальним завданням назвав потрапляння до трійки призерів чемпіонату, а за виконання максимального завдання – виходу до Дивізіону ІА – пообіцяв щедрі призові.

«Вперше за останні роки всі гравці команди мають стабільну ігрову практику в своїх клубах. Цей факт вселяє оптимізм у позитивний результат», – зазначив старший тренер команди Олександр Годинюк.

«Все залежить від кожного з вас. Будьте впевненими у собі. Не думайте, що вас є шанс на перемогу – будьте переконані, що ви її здобудете», – додав наостанок віце-президент Сергій Левцов.

Після зустрічі гравці сфотографувались з Анатолієм Брезвіним.


Вас може зацікавити