Анатолій Брезвін зустрівся із молодіжною збірною України

Сьогодні перед заключним тренувальним заняттям президент Федерації Анатолій Брезвін зустрівся із гравцями та тренерами молодіжної збірної команди України. Зустріч відбулася у броварському готелі «Гранд спорт», де команда мешкала під час заключного навчально-тренувального збору. Участь у зустрічі взяли також профільний віце-президент Сергій Левцов та виконавчий директор Сергій Коваль.

Анатолій Іванович розповів про свої очікування від чемпіонату світу у Франції та поділився своїм баченням розвитку хокею на майбутнє: «Якщо минулого сезону в чемпіонаті був явний фаворит – команда Казахстану, – то цього року склад учасників більш-менш рівний. Солідно виглядають наші перші суперники – господарі турніру, проте й у них є недоліки у грі. Якщо раніше наші хокеїсти мандражували перед матчами, боячись за кінцевий результат, то зараз інша історія. Японці знялися з турніру і ми можемо не хвилюватися за виліт з групи. Сподіваюся, що ви зіграєте з холодною головою та досягнете високого результату. Що ж до розвитку хокею, то я вірю, що наше майбутнє пов’язане з підвищенням рівня національного чемпіонату. Цього року в змаганні беруть участь вісім команд. І хоча рівень команд різний, іноді фіксуються результати на кшталт 20:0, проте молоді гравці отримали змогу себе повноцінно проявити, на практиці вчитися у майстрів, а не просто спостерігати за матчами з трибун чи лави для запасних».

Про серйозність намірів команди повідомив капітан збірної Євген Тимченко: «Те, що Японія знялася з турніру, для нас не має значення. Ми налаштовуємося на перемогу в кожному матчі. Минулого сезону у нас була хороша і ми посіли друге місце. Цього року у нас колектив нічим не гірший. Ми налаштовуємося на покращення результату».

Віце-президент Федерації Сергій Левцов наголосив на важливості вдачі та відваги: «Я хочу побажати команді удачі. Якщо доля буде на нашому боці, то результат прийде. Суперники будуть тиснути, бити, провокувати. Ті ж французи постійно грають у брудний хокей. Проте, якщо дати суперникам відпір, показати силу, вони злякаються. Будьте сильними та відважними».

Після зустрічі команда вирушила на своє заключне тренування. Завтра вранці збірна вилітає до Женеви, звідки автобусом поїде на місце проведення чемпіонату.


Вас може зацікавити