Анатолій Брезвін здійснив робочу поїздку на Черкащину та зустрівся з очільником обласної держадміністрації Романом Боднаром
Президент Федерації хокею України Анатолій Іванович Брезвін побував з робочим візитом на Черкащині, де провів зустріч з головою Черкаської обласної державної адміністрації  Романом Миколайовичем Боднаром. 
 
В обговоренні активну участь взяв керівник відокремленого підрозділу ФХУ в Черкаській області Артур Бакрадзе.
 
  Під час перемовин з керівником краю розглядалась важлива проблема   популяризації хокею в регіоні,  створенні належних умов для розвитку цієї гри на Черкащині та розбудови необхідної інфраструктури, оскільки, на сьогодні,  працює тільки одна приватна ковзанка, яка знаходиться в обласному центрі. 
 
  Пан Боднар, також наголосив на значній соціально- виховній ролі спорту, взагалі, і хокею, зокрема, для формування  у  молоді прагнення  до  здорового способу життя.
 
  
   Було досягнуто порозуміння, що при створенні відповідних умов, в першу чергу, побудови льодових арен,, у Черкащини є потенціал для виходу  в лідери з розвитку цього виду спорту , а у взаємодii  з регіональним відділенням хокею мають бути  напрацьовані заходи, які  позитивно позначаться на поширенні найшвидшої в світі гри в регіоні.

Вас може зацікавити