Анатолій Брезвін відвідав із робочим візитом Одесу

Президент Федерації хокею України Анатолій Брезвін із робочим візитом відвідав Одесу. 22 лютого 2017 відбулася зустріч керівника Федерації із міським головою Одеси Геннадієм Леонідовичем Трухановим та головою Одеської обласної державної адміністрації Максимом Володимировичем Степановим.

Під час зустрічі було розглянуто широкий спектр питань, пов’язаних із розвитком у регіоні хокею з шайбою. Зокрема, мова йшла про створення та розвиток матеріально-технічної бази хокею, розвиток дитячо-юнацького хокею, створення хокейних клубів, які б виступали в чемпіонатах України серед чоловіків та жінок, а також на міжнародній арені.

«Для себе я зробив висновок, що Геннадій Леонідович та Максим Володимирович є патріотами свого міста, вони піклуються про Одесу та її мешканців. Керівництво області та міста чудово розуміє, що майбутнє за нашими дітьми, а одним із чинників їх здоров’я – є регулярні заняття спортом. Також спорт уберігає дітей від таких негативних явищ, як алкоголізм, наркоманія, злочинність.

Візьмемо конкретні приклади. Геннадій Леонідович Труханов дав доручення щодо створення відділення хокею в дитячо-юнацькій спортивній школі, яке з часом трансформується в окрему ДЮСШ.

Розуміючи, що одеський Палац спорту наразі не має можливості для проведення змагань з хокею серед юніорів, жінок або чоловіків, а відтак потребує проведення ремонтних робіт у роздягальнях та встановлення захисного скла на льодовому майданчику, Максим Володимирович Степанов взяв під свій контроль вирішення цієї проблеми», – прокоментував візит до Одеси Анатолій Брезвін.


Вас може зацікавити