Анатолій Брезвін та Вадим Сисюк відвідали із робочим візитом Черкаси

Президент Федерацію хокею України Анатолій Брезвін та віце-президент Вадим Сисюк відвідали із робочим візитом Черкаську область. Черкащина є важливим стратегічним центром розвитку хокею з шайбою в Україні, адже в регіоні сконцентровано великий людський потенціал.

На сьогоднішній день в області спостерігається високий соціальний запит на заняття хокеєм з шайбою. Проте слід зазначити, що розвиток цього виду спорту неможливий без створення відповідної матеріально-технічної бази, а саме сучасних спортивних споруд зі штучним льодом. Доводиться констатувати той факт, що на сьогоднішній день подібні спортивні об’єкти, які відповідали б Правилам гри у хокей, в області відсутні. Саме через відсутність необхідної інфраструктури любителі хокею з Черкащини їздять до сусідніх регіонів займатися цим видом спорту, а розвиток дитячо-юнацького хокею не є можливим. Ситуацію може виправити будівництво сучасної спортивної споруди зі штучним льодом.

Саме цьому питанню була присвячена зустріч керівників Федерації з головою Черкаської ОДА Юрієм Ткаченком, а також міським головою Черкас Анатолієм Бондаренком.

Важливим є те, що Черкаси приступили до розробки проектно-кошторисної документації і у місті планується зведення сучасної льодової арени.


Вас може зацікавити