Анатолій Брезвін провів зустріч з виконуючим обов’язки Голови міської ради міста Луцька

Під час перебування на Волині, Президент Федерації хокею України Анатолій Іванович Брезвін та керівник відокремленого підрозділу ФХУ у Волинській області Григорій Григорович Павлович зустрілися з Секретарем міської ради, який виконує повноваження Луцького міського голови Григорієм Олександровичем Пустовітом.

Основною темою їх наради був розвиток дитячо-юнацького хокею в м. Луцьку, враховуючи, що сьогодні десятки дітей 2007, 2009, 20011-13 років народження займаються в місті цим видом спорту.
На жаль, через відсутність належного фінансування значна частина видатків з підготовки юних хокеїстів забезпечується їх батьками.
Тому ефективна робота відділення хокею з шайбою у ДЮСШ №2 залежить й від належної, в тому числі  фінансової, підтримки міською радою.

Співрозмовники погодились, що назріла необхідність передбачити в штатному розкладі ДЮСШ додаткові посади тренерів хокею з шайбою.

Були дані відповідні доручення департаменту сім’ї, молоді та спорту міської ради розглянуті ці важливі питання та надати необхідні пропозиції у співпраці з відокремленим підрозділом ФХУ у Волинській області.


Вас може зацікавити