Анатолій Брезвін провів зустріч з мером Житомира

Президент Федерації хокею України Анатолій Іванович Брезвін провів зустріч з Головою міської ради Житомира Сухомліном Сергієм Івановичем. В зустрічі також брав участь керівник дитячо-юнацького комітету ФХУ Ковальов Сергій Леонідович.

Враховуючи, що мер міста приділяє велику увагу реалізації соціально-інфраструктурних проєктів й в останні роки Житомир неодноразово займав перші місця у рейтингу «найкомфортніших міст України», президентом Федерації була внесена пропозиція розглянути можливість побудови в столиці Житомирської області льодової арени, що в майбутньому надасть змогу культурно-історичному центру Полісся долучитися до популяризації й розвитку зимових видів спорту, а місцевим мешканцям займатися не тільки хокеєм, а і фігурним катанням, шорт-треком та кьорлінгом.

Станом на сьогодні, в місті існує одна ковзанка нестандартного розміру, що знаходиться на території ТРЦ «Глобал» на якій ентузіасти найшвидшої гри у світі проводять «Відкритий чемпіонат Житомирської області».

Вже сьогодні місцеві аматорські команди беруть участь в різноманітних хокейних турнірах, що проводяться в Києві, Вінниці та Білій Церкві.

Поява арени зі штучним льодом дала б можливість не тільки долучити дітей та дорослих до чудових і видовищних олімпійських зимових видів спорту, але й розширити можливість для культурного відпочинку містян.

Співрозмовники обговорили перспективи побудови льодової арени зі стандартними розмірами ковзанки. Міський Голова надав доручення щодо можливості реалізації такого проєкту.


Вас може зацікавити