Анатолій Брезвін провів зустріч з мером Кам’янського під час поїздки на Дніпропетровщину
Під час поїздки до Дніпропетровської області, президент ФХУ Анатолій Брезвін, провів зустріч в місті Кам’янське (колишній Дніпродзержинськ) з мером міста Андрієм Білоусовим, з яким у відвертій, щирій розмові відбулось обговорення перспектив відновлення  в місті інфраструктури для зайняття хокеєм з шайбою, а саме: у потенційній  можливості будівництва в Кам’янському льодової арени. 
  На зустрічі також був присутній колишній гравець збірної України, головний тренер ХК “Дніпро” (Херсон), вихованець місцевого хокею Дмитро Підгурський і керівник відокремленого підрозділу ФХУ в Дніпропетровській області Костянтин Таратута.
  Співрозмовники згадали минуле Дніпродзержинського хокею, коли ХК “Хімік” брав участь в чемпіонаті СРСР 81-82 в групі “Б” другої лігі та погодились, що цей вид спорту має міцні історичні традиції, з одного боку, та неабиякий соціальний запит і зацікавленість у зайняттях хокеєм серед місцевого населення. 
  Мер міста виявив себе, як сучасний, дуже зацікавлений  у розвитку рідного міста і технологічний керівник, усвідомлюючий значимість розвитку спорту і для здорового способу життя місцевих мешканців і для популяризації рідного міста в суспільно- громадському житті держави. Кам’янське  на разі за чисельністю посідає 25-є місце в Україні, займаючи за промислово- індустріальним потенціалом третю позицію в області після Дніпра і Кривого Рога, тому пан Андрій Білоусов висловив бажання подати  на сесію міської ради питання стосовно виділення земельної ділянки під побудову льодової арени  зі штучним покриттям і бачення механізму залучення   фінансових ресурсів  для побудови арени і реалізації цього проекту. 
  Анатолій Брезвін і Андрій Білоусов домовились, що Федерація, за необхідності, надасть допомогу щодо організаційно- технічних  питань стосовно побудови і  функціонування льодової  споруду і всіляко сприятиме створенню ДЮСШ з хокею з шайбою.

Вас може зацікавити