Анатолій Брезвін привітав Клауса Хартмана з обранням на посаду президента Асоціації хокею Австрії.

Анатолій Брезвін привітав пана Хартмана з обранням на високу посаду та  побажав йому успішно  втілити в життя основні пункти його передвибочої програми.

Члени Асоціації Хокею Австрії (OEHV) обрали Клауса Хартмана з обранням новим Президентом АХА на 75 Генеральній асамблеї в місті Філлах.

Вперше за останні багато років за перемогу змагались дві команди. За Клауса Хартмана свої голоси віддали 133 делегати, в той час, як за Германа Міттендорфера (колишнього очільника OEHV) проголосував 121 делегат. Деякі австрійські ЗМІ назвали, навіть, цю подію «палацовим переворотом»

Рада OEHV тепер складається:

Президент- Клаус Хартман

Віце-Президенти:

 Ніколас Штокхамер, Гюнтер Рьопач, Ясмін Саріна Штепіна….

Наше гасло було : «Об’єднення замість роз’єднування»- і саме цим ми плануємо займатися найближчі 4 роки»-сказав Хартман: «Для нас важлива вся австрійська хокейна родина: діти, ветерани, параолімпійці, спорт вищих досягнень та аматори. Ми готові вести переговори з будь-ким, хто готовий робити свій внесок в австрійський хокей та готовий вести наш хокей в успішне майбутнє.»

«Кожна дитина, в незалежності від рівня гри, яку вона демонструє, повинна мати можливість займатися хокеєм. З концепцією рекрутінгу, ми плануємо залучити якомога більше дітей до нашої гри»

«Звичайно, ми маємо величезне бажання приєднатися  до кращих світових хокейних націй та повернутися до топ-дивізіону серед чоловіків та жінок. Також, ми дуже розраховуємо на реалізацію проекту з відкриття федерального центру «великого спорту» у місті Філлах, який ми плануємо закінчити якомога швидше. В найближчі декілька тижнів нашою головною метою буде повернення хокею до звичайного формату функціонування після перерви, яка була викликана COVID-19.

Раніше,  Хартман обіймав посаду Віце-Президента АХА в землі Карінтія та працював в фінансовому та страховому секторах економіки. З його обранням закінчилось президентство Міттендорфера, який був обраний на цю посаду в 2016 році, зайнявши її після Дітера Кальта, який очолював OEHV, в свою чергу, 20 років поспіль.


Вас може зацікавити