Анатолій Брезвін: об’єднавши зусилля можна провести чемпіонат світу на найвищому рівні

Наприкінці минулого тижня президент Федерації хокею України Анатолій Брезвін звернувся листом до Міністра молоді та спорту України Ігоря Жданова.

Зокрема, президент Федерації відзначив значний внесок Міністерства та персонально пана Жданова у досягнення високих спортивних результатів українських хокеїстів минулого сезону. «Значний внесок у якісну підготовку нашої команди та досягнення високого спортивного результату на чемпіонаті світу 2016 року в Хорватії зробило Міністерство молоді та спорту України і особисто Міністр Ігор Жданов», – йдеться в зверненні.

Також Анатолій Брезвін наголосив на важливості проведення в Україні чемпіонату світу з хокею. За думкою керманича Федерації, даний захід має стати центральною спортивною подією наступного року в Україні. «Столиця нашої держави з нетерпінням очікує спортсменів та вболівальників з Угорщини, Казахстану, Польщі, Австрії та Південної Кореї. Об’єднавши наші зусилля ми зможемо організувати чемпіонат світу на найвищому рівні та продемонструвати усьому хокейному світу щиру українську гостинність».


Вас може зацікавити