19-21 листопада у Києві відбудеться семінар Yellow&Blue Hockey для тренерів дитячих команд

З 19 по 21 листопада 2021 року у Києві відбудеться навчально-практичний семінар Федерації хокею України для хокейних тренерів, груп початкової та попередньої базової підготовки (спортсмени до 12 років). Навчання триватиме в рамках реалізації довгострокової стратегії співробітництва Федерації хокею України та Шведської хокейної асоціації.

Менторами семінару будуть відомі шведські спеціалісти Стефан Бергквіст та Фредрік Фріселл. Учасники ознайомляться з сучасними методами підготовки юних хокеїстів. Це стане основою Єдиної методики підготовки хокеїстів, яку наразі розробляють і впровадять упродовж сезону 2021-2022 років.

«Ми розпочинаємо серію семінарів. Перший буде про початковий етап підготовки юних хокеїстів, адже це є основою основ в багаторічному циклі. Важливо, що шведські спеціалісти проводитимуть не лише теоретичні заняття, а й практичні заняття на льоду», – зазначив спортивний директор Федерації хокею України Юрій Кириченко.

Для участі у семінарі необхідно до 4 листопада заповнити онлайн форму за наступним посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdRtXhTjO0u8MYFtkNIzXGROlltSgH9sVeUQnaAEUXLADYCBw/viewform

Час початку семінару – 19 листопада о 12:00. Завершення – 21 листопада о 15:00.

Федерація хокею України забезпечує іногородніх учасників семінару проживанням у готелі, сніданками та каво-брейками.


Вас може зацікавити