УХЛ: “Кременчук” переміг у серії буллітів, “Донбас” виграв з допомогою відсторонених гравців

У середу, 17 листопада, в регулярному чемпіонаті Української хокейної ліги відбулося два матчі.

Долю напруженого протистояння між “Кременчуком” і “Маріуполем” вирішила серія післяматчевих буллітів. Голкіпери Микита Гордюшин і Олексій Трифонов діяли блискуче й там, але одного разу Вадим Хришпенц воротаря азовців таки переграв. Завдяки цьому кидкові “Кременчук” і здобув важку перемогу. Першу в трьох протистояннях з “Маріуполем” у цьому сезоні.

Кременчук” — “Маріуполь” — 1:0 Б (0:0, 0:0, 0:0, 0:0)

Шайба: 1:0 — Хришпенц (переможний булліт)

Воротарі: Гордюшин — Трифонов

Виграв свій матч у Херсоні й “Донбас”. Правда, в зустрічі брали участь усі шість хокеїстів, які минулого тижня здійснили втечу з лав національної збірної, котра у Будапешті готувалася до товариських поєдинків з італійцями і угорцями. Пилип Пангелов-Юлдашев, Віталій Андрейків, Ілля Коренчук, Віктор Захаров, Микита Буценко і Олександр Пересунько допомогли “Донбасові” перемогти 3:1.

Як відомо, напередодні Дисциплінарний комітет Федерації хокею зарахував технічну поразку в матчі з “Соколом” “Краматорську”. За те, що свідомо проігнорувавши рішення ДК ФХУ, краматорці задіяли в матчі Павла Тарана, ще одного відстороненого на час розслідування провадження щодо зриву підготовки національної збірної підготовки національної збірної хокеїста.

Дніпро” — “Донбас” — 1:3 (0:0, 1:2, 0:1)

Шайби: 0:1 — Буценко (Туркін, Спруктс), 21:45. 1:1 — Целогородцев (Хамматов), 22:38. 1:2 — Шишлянніковс (Бірюков — більш.), 36:28. 1:3 — Морозов (Пангелов-Юлдашев, Захаров — більш.), 40:35

Воротарі: Захарченко — Дяченко

У четвер, 18 листопада, в регулярному чемпіонаті УХЛ буде зіграно два поєдинки. О 18:30 “Краматорськ” розпочне зустріч з “Білим Барсом”. О 20:00 зустрічатимуся “Рулав Одд” — “Сокіл”.


Вас може зацікавити