З Новим 2020-м роком та Різдвом Христовим!

Шановні вболівальники та прихильники хокею!

Щиро вітаємо вас із Новим 2020-м роком та Різдвом Христовим!

Ці свята для пересічних українців мають особливе значення, бо символізують собою завершення старого року й сповнюють наші серця надією на найкраще в році новому.

2019-й став роком випробувань, перевірки на міцність, серйозних викликів. Вже втретє ми успішно провели чемпіонат світу – головну спортивну подію року! Наша молодіжна збірна команда зробила нам новорічний подарунок – бронзові медалі! Віримо, що у прийдешньому році на нас чекають ще більше цікавих турнірів, закинутих шайб та гучних перемог! 

Наступний рік розпочнеться досить відповідально. Ветеранська збірна команда України вирушить на турнір до Білорусі, а троє наших юних хокеїстів будуть боротися за олімпійські нагороди у швейцарській Лозанні. Тож перед нами стоять серйозні та амбітні завдання. Сподіваємось, що з початку та протягом усього року результати українських хокеїстів даруватимуть усім вболівальникам та пересічним громадянам виключно позитивні емоції.

Вітаємо вас із зимовими святами! Бажаємо вам, щоб Новий рік був радісним і щасливим, повним надій і планів, сяючий успіхами і везінням, нехай він збереже вірну дружбу, примножить багатство і нагородить міцним здоров’ям, творчим натхненням, оптимізмом і позитивом, щирою, взаємною любов’ю та мирним небом над головою!

 


Вас може зацікавити