Жіноча збірна України зустрілась з керівництвом Федерації напередодні старту чемпіонату Світу в Ісландії
Сьогодні відбулась зустріч жіночої збірної команди України з керівництвом Федерації хокею напередодні відльоту дівчат до Ісландії для участі в чемпіонаті Світу з хокею.
 
У своїй промові Президент Федерації хокею відзначив плідну й кропітку роботу, яку провели кандидати до лав збірної на останньому тренувальному зборі й відмітив, що вся хокейна спільнота очікує тільки позитивного результату й вірить в те, що наші гравчині переможуть у своїй, доволі не простій, групі, де, окрім нашої збірної, й господарів змагань, також братимуть участь збірні Австралії, Нової Зеландії, Хорватії та Туреччини і в наступному році гратимуть у наступній за рангом групі світового хокею. Анатолій Іванович Брезвін наголосив, що керівництво Федерації, зі свого боку робитиме все від нього залежне для розширення географії хокею в нашій державі, що дасть можливість залучати більшу кількість юних дівчат, які мріють опанувати найшвидшу гру в світі. На разі проходять переговори щодо можливої участі місцевих адміністрацій в паритетному будівництві льодових арен в різних регіонах країни. Тому часи, коли кількість зможе перейти в якість – не за горами.
 
Віцепрезидент Федерації хокею України Георгій Зубко, який теж був присутній на цьому заході, подякував дівчатам за їх відповідальне ставлення до підготовки та пообіцяв бути найвідданішим вболівальником під час змагань посередині Атлантики. Вся організаційно-функціональна складова підготовчого процесу виконана у повному обсязі, й він з надією очікує цих змагань, які мають стати лакмусовим папірцем правильності обраного вектору розвитку хокею серед жінок в Україні.
 
Віцепрезидентка федерації хокею Юлія Артем’єва та старший тренер збірної Вадим Радченко, які останні два тижні знаходились з дівчатами, майже, в режимі нон-стоп, подякували керівництву Федерації і, зі свого боку, теж запевнили, що сучасний технологічно-методологічний підхід, який був задіяний під час зборів: розбір тактичних схем, індивідуальні вправи, розбір елементів гри із суддями, психологічна допомога з боку фахівців відповідного профілю, аналіз відеоматеріалів ігор майбутніх суперниць по групі – мають відіграти свою позитивну роль на кінцевому результаті виступу збірної.
 
Дівчата здорові, функціонально готові, всі рвуться в бій. Збірна, в гарному сенсі цього слова – здорова, амбітна й на бойовій атмосфері. – на цьому окремо зупинився старший тренер збірної.
 
За традицією, зустріч закінчилась груповим фото й останніми побажаннями вдалого виступу від всіх українських вболівальників хокею.
 
Відліт збірної в країну біля Північного Полярного  кола запланований на п’ятничний ранок.
 
#FAVBET – Титульний Спонсор жіночої збірної команди України

Вас може зацікавити