Жіноча збірна України в серії булітів поступаеться збірній Хорватії

 
 Україна- Хорватія 1:2 Б (1:0, 0:1, 0:0,0:0, 0:1)

Україна: Козачук Наталія, (Ткаченко Вікторія)

Чижова Тетяна-Майфельд Ангеліна, Кобчук Марина-Ткаченко Тетяна, Забарна Ганна-Вансович Олена, Лаломова Вікторія

Цимиренко Дар’я- Добровольська Юлія-Скащук Владислава,  Ценова Вікторія-Ковтун Діана-Ткачук Олена, Лесь Ганна- Аліпова Елен- Аліпова Елізабет, Козуб Інна- Слащова Тетяна

Збірна України знову здобула один заліковий бал, але, знову поступилась.

Тренери нашої команди зробили певні зміни в ланках, намагаючись знайти оптимальні зв’язки й збалансувати п’ятірки гравчинь на цю зустріч.

Й, хоча, перший період, знову закінчився не на нашу користь,-жовто-синя дружина не змогла вберігти свої ворота, граючи в меньшості, але,  в другому, українки вирівняли гру й Діані Ковтун вдалося зрівняти рахунок в зустрічі.

Заключна  20-и хвилинка, знову, проходила за перевагою представниць Балкан, хоча й наші дівчата не реалізували декілька виходів віч-на -віч з Петрою Мілінаревич, тому загальний нічійний підсумок основного часу матчу був, певною мірою, закономірним.

Овертайм, на відміну від попереднього протистояння з Туреччиною, переможця не виявив, тому доля зустрічі, вперше на цьому турнірі, мала вирішуватись в серії булітів, в який, нашим  дівчатам, навіть, не довелося виконати всі п’ять “хокейних пенальті”. Збірна Хорватії двічі запалила червоне світло за воротами Наталії Козачук й здобула свою першу перемогу на чемпіонаті Світу в Ісландії.

Збірна України має два пункти в турнірній таблиці й сьогодні, 25 лютого, буде відпочивати, готуючись до трьох останніх ігор.

#FAVBET – Титульний спонсор національної жіночої збірної команди України з хокею.

 


Вас може зацікавити